Natural Mystic festival
15. mar
PULS GRADA · clubbing

Ove godine Natural Mystic festival obeležava peti rođendan. Smešten u srcu Šumadije, u Gornjem Milanovcu, ovaj festival se bavi promocijom afro rege muzike i očuvanjem životne sredine. U okviru promocije festivala u četvrtak 15. marta u klubu Štrafta održaće se promo veče na kome će nastupiti Deo Flavente (London, UK), Jahmessinjah Sound System i Gaggie Selecta.

Deo Flavente je izuzetno telantovani pevač i MC iz Londona koji je na britanskoj rege sceni prisutan od svojih tinejdžerskih dana. Nastupao je rame uz rame sa najvećim britanskim rege izvođačima kao što su: Tippa Irie, General Levy, Navigator, Tenor Fly, Top Cat, MS Dynamite itd. Ovom prilikom promovisaće svoj album iz 2017.godine.

Štrafta, Admirala Geprata 14
Štrafta
200 RSD
Događaj na Facebooku

Jahmessenjah sound system je svojim radom i entuzijazmom poprilično doprineo širenju rege muzike i Rastafari kulture na prostoru čitave bivše Jugolsavije. Redovno nastupaju na najprestižnijim festivalima u regionu i veoma često sarađuju sa nekim od najistaknutijih rege muzičara današnjice. Izgradili su jedinstveni roots stil muzičkog izraza zbog koga su nadaleko poznati ali takođe, na njihovim nastupima možete čuti i sve ostale pravce u kojima se rege muzika razvija.

GAGGIE je kao rege DJ aktivan već 15 godina i pored toga što je jedan od najiskusnijih i najpoznatijih rege selektora u Srbiji on dostojno predstavlja našu rege scenu sa bendom FC Apatride UTD u kom svira bas gitaru. Svojim repertoarom zalazi u sve podžanrove rege muzike što isključivo zavisi od publike i ambijenta.

Upoznajte jedini festival u Srbiji koji promoviše isključivo rege muziku i održava se u Gornjem Milanovcu uoči 1.maja. Smešten je na brdu Ždreban, poseduje prelepe pejzaže, izvore čiste vode, brojne vidikovce i garantuje apsolutnu slobodu svim posetiocima.

Central Dance Event 30. decembar 2017. Central Dance Event 2018. gusgus112 8. decembar 2017. GusGus najavljuje erupciju zadovoljstva u Beogradu Jesenje topljenje 27. oktobar 2017. Jos 3 dana do najvećeg jesenjeg Topljenja! Solomun---Press-Photo-4 7. septembar 2017. Solomun na Kalemegdanu pokreće trodnevni „Apgrade Weekend“ · · · ·