Made in Italy
24. nov
PULS GRADA · gastro

Nedelja italijanske kuhinje u svetu, tačnije „Italian extraordinary taste“ po prvi put održaće se i u Beogradu, 24. i 25. novembra u hotelu Metropol. Događaj se se odvijati u petak od 10 do 20 čas, a u subotu od podneva pa do 19 časova.

Reč je o prvoj manifestaciji posvećenoj  vrhunskim italijanskim proizvodima hrane i pića, na kojoj će se predstaviti renomirani  italijanski izlagači  u želji kvalitetne saradnje sa srpskim brendovima.

do
Hotel Metropol, Bulevar Kralja Aleksandra 69
Bio-Better Serbia
Događaj na Facebooku

Promociji „Made in Italy“ koja se u ovoj nedelji održava na internacionalnom nivou, uz podršku italijanskog ministarstva spoljnih  poslova, italijanskih ambasada u svetu, pridružuju se i italijanska ambasada u Beogradu, kao i privredna italo-srpska komora.

U dvodnevnoj manifestaciji preko 20  izlagača iz Italije, sastaće se sa srpskim proizvođačima, distributerima i predstavnicima sektora hotelijerstva i menadžmenta. Takođe, ova manifestacija je otvorena i za ljubitelje  dobrog vina, italijanske paste, kao I ostalih italijanskih proizvoda iz oblasti hrane i pića.


pivocover 7. oktobar 2017. Novosadski festival zanatskog piva Ko voli 30. septembar 2017. Dedinje Open Market: Pravo mesto za ljubitelje domaćih delikatesa DSC_1422cover 23. septembar 2017. Cubo Fest: Gastro festival u Novom Sadu Vrteska-mailer (1) 5. maj 2017. Vrteška II: Počinje internacionalni festival kraft piva · · ·