Nikola Vranjković
4. apr
KULTURA · muzika

U Centru kulture Božidarac u sklopu festival Vračar Rocks u petak 4. aprila koncert će održati Nikola Vranjković, nekadašnji član grupe Block Out. Vranjković je sa svojim novim bendom krajem prošle godine započeo koncertnu turneju koju nastavlja ovog proleća. Kao predgrupa na ovom koncertu nastupiće Brigand.

do
Radoslava Grujića 3, Beograd
CK Božidarac
500 dinara
Događaj na Facebooku

Nastup na Vračar Rocks festivalu biće koncertna promocija upravo objavljenog EP-a Bremeplov. Mini album čine četiri pesme: Ispod tvoga oka i Nagrada za strah za koje su snimljeni i video spotovi, zatim Plovni put snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub, i Bremeplov, numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

Članovi uz Nikolu Vranjkovića (gitara, vokal) su: Vladan Božilović (bubanj), Predrag Milanović (bas gitara), Danilo Nikodinovski (gitara) i Ivan Zoranović (gitara, klavijature, vokal).

Centar za kulturu Božidarac i City Magazine dele tri puta po dve karte za ovaj zanimljivi koncert. Da biste ušli u konkurenciju za ulaznice, napišite u komentarima na ovu vest na našoj FB strani ko vam je omiljeni domaći gitarista?

Rita Braga 2. april 2014. Rita Braga u Kulturnom centru Grad Nevski 1. april 2014. Prvoaprilsko duvanje 2 u UK Palilula Norman Beaker Band 29. mart 2014. Norman Beaker Band u Domu omladine Megafon 28. mart 2014. Megafon Music Live u Kragujevcu ·