Ti
11. apr
KULTURA · muzika

Grupa Ti je objavila spot za prvi singl sa albuma „Vidimo se!“ za pesmu „To su samo reči“. Ova pesma najavljuje koncert grupe Ti koji će biti održan u petak 11. aprila u klubu Doma omladine.

do
Dom omladine Beograda, Makedonska 22
500
Događaj na Facebooku

To više nisu samo reči, već pravi ulični plesni spektakl koji ovom singlu daje dodatnu umetničku notu, kaže Ilija Duni frontmen grupe Ti.

,,Trajče i ja smo sasvim slučajno naišli na video koji su članice plesnog udruženja Groove postavile na YouTube. U trenutku smo bili očarani ragga/dancehall koreografijom koju je osmislila Ivana Buzanski. Dok smo gledali video, pustili smo pesmu To su samo reči i… desila se magija! Pokreti koje su Ivana i devojke izvodili su se savršeno uklopili uz muziku! Posebno smo zahvalni Vesni Pašćanović koja je ispred plesnog udruženja Groove prepoznala potencijal ove saradnje”, objašnjava Ilija Duni kako je nastala ideja za spot.    .

Koreografiju koju su izvele članice novosadskog plesnog udruženja Groove osmislila je Ivana Buzanski, a za montažu spota bila je zadužena Marija Jaćimović.

Podsećamo da će grupa Ti album koncertno promovisati u petak, 11. aprila, u klubu Doma omladine Beograda, uz specijalnu gošću, Dunju Dačić – Dojo. Dunja gitarom i glasom na nastupima stvara jedinstvenu atmosferu, koju će u petak, zajedno sa grupom Ti, preneti i na scenu DOB-a.

Ulaznice su dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni Doma omladine Beograda. Pretprodajna cena iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 500 dinara.

Veliki prezir 11. april 2014. Veliki prezir & Auf Wiedersehen u Božidarcu Todo Mundo 11. april 2014. Festival Todo Mundo u Domu omladine Ođila 8. april 2014. „Đelem, đelem“ u Sava Centru Barzin 6. april 2014. Kanadska melanholija u Beogradu – Barzin u klubu Gun ·