Mikser Design Food
22. dec
PULS GRADA · gastro

Novogodišnji Mikser Design Food market, tradicionalna Mikserova manifestacija koja spaja dizajn, hranu i inovativne tendencije u gastronomiji, u nedelju, 22. decembra u prostoru Mikser Housea okupiće više od 50 učesnika – malih i velikih proizvođača delikatesa i poslastica, sireva, vina, organske hrane i proizvođača kuhinjske opreme i posuđa. Prateći program će obeležiti humanitarna aukcija torti, a sva sredstva prikupljena ovom akcijom namanjena su deci bez roditeljskog staranja iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser House
Događaj na Facebooku

Mikser poziva sve ljude dobre volje da učestvuju u dobrotvornoj novogodišnjoj aukciji torti, koja se odvija 22. decembra u 13 časova, u okviru Mikser Design Food marketa, i da duh praznika podele sa onima kojima je to najpotrebnije – sa decom bez roditeljskog staranja iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“. Mikser poziva sve građane i kompanije da učestvuju u licitaciji i kupovinom torte obezbede sredstva za poboljšanje uslova njihovog života – renoviranje ulaznog hola i popravku ulaznih vrata. Svi koji žele da učestvuju u aukciji mogu se prijaviti putem e-mail-a office@mikser.rs ili na broj telefona 062/8040136.

Torte su donirali: hoteli – Square Nine, hotel Moskva; restorani: Mikser House kantina, Dijagonala 2.0, Comunale, Iguana, Gnezdo Organic, Toro; kolačari – Tintolino, Home Made, Melani, Anđeli kolači, Dream of Cookies, Hungry Cupcake, Pop Bake, All Nut; klub Apartman; kulinarke Tamara Mihajlović, Nina Stiglic i Ana Milak. Akciju su podržali i prijatelji iz agencije Superstar, čiji će osnivač Aleksandar Đorđević i voditi aukciju.

Od 12 časova se odvija dečja radionica na kojoj će sva prisutna deca, uključujući i mališane iz ustanove „Jovan Jovanović Zmaj“ učestvovati u oslikavanju novogodišnjih kolača.

U isto vreme se održava kulinarska radionica za odrasle – Novogodišnja trpeza, organizacije „Na putu zdravlja“, koju vodi Nada Ličina. Svi zainteresovani svoje prijave mogu poslati na naputuzdravlja@gmail.com, a participacija za učešće, sa degustacijom, je 1650 dinara.

Još jedna posebnost novogodišnjeg izdanja Mikser Design Food marketa jeste takmičenje za najkreativniji štand. Naime, izlagači pripremaju štandove u specifičnom, novogodišnjem ruhu, a posetioci će na licu mesta odabrati svog favorita, koji će kao nagradu dobiti besplatno učešće na sledećem Mikser Design Food marketu. Pobednik će biti proglašen u 18 časova.

Mikser Design Food market odvija se u nedelju, 22. decembra od 12 do 20 časova U Mikser Houseu (Karađorđeva 46) i prava je destinacija za novogodišnju kupovinu interesantnih poklona. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

kolac-sa-orasima.jpg 1. januar 1970. Food blogerke MIKSER DESIGN FOOD 24. MARTA 1. januar 1970. MIKSER DESIGN FOOD 24. MARTA mdf_1.jpg 1. januar 1970. Mikser Design Food u nedelju Wine & Dine 16. novembar 2013. Vikend u Savamali u znaku vina i gastronomije