Nova godina Mikser House
31. dec
KULTURA · muzika

Savamala je spremna za 2015. godinu! Umesto obične žurke sa uvek istim aranžmanima, očekuje vas ozbiljno dobar muzički doživljaj uz najomiljenije izvođače iz regiona – novotalasna rok ekipa, dens senzacija, nezaobilazni rep bitovi i ritmovi ljubavi.

U Mikser House, 31. decembra, nam dolaze obožavane Sarajlije LETU ŠTUKE, pop denseri iz Zagreba LOLLOBRIGIDA, poštena žena i reperka iz Beograda SAJSI MC i DJ duo SAMO LJUBAV, Ewox & Tamarinski.

Mikser House, Karađorđeva 46
2500
Događaj na Facebooku

Započnite novogodišnje veče traženjem Mjesta za dvoje pod Suncem, nastavite trošenjem kalorija uz Sladoled i kokice i Lajkiranje, a završite uz, šta drugo, nego Ljubav!

Letu Štuke vam poručuju da će za razliku od prošlog unplugged koncetra u Mikser-u, ovaj put pokušati da sviraju priključeni i to što glasnije! Đani Pervan, bubnjar i producent benda dodaje ‘’sviraćemo sve naše stare i poznate, ali i nekoliko novih i nepoznatih pjesama jer smo još u pripremi novog materijala za album, koji bi trebalo da se pojavi sljedeće godine. Nadamo se urnebesno-opuštenoj i dobroj zabavi tu noć.’’

LETU ŠTUKE je bosanskohercegovačka rok grupa koja osvaja region specifičnim autorskim pečatom Dine Šarana praćenim izvanrednom produkcijom Đanija Pervana. Proslavili su se debijem Letu štuke, sa koga se ističu hitovi Mjesto za dvoje, Šutiš, kao i duet sa Darkom Rundekom Sunce, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD Proteini i ugkljikohidrati (2008) i treći album Brojevi Računa 2011.

LOLLOBRIGIDA je muzički sastav koji odlikuje prepoznatljivi electro pop disco dance zvuk. Preživeli su zajedno saobraćajne nesreće, operacije glasnih žica, krađe opreme, zaljubljivanja, odljubljivanja, trudnoće, nagrade, depresije i euforije. Na njihovoj svirci ćete se iskakati, naplesati, složiti ko lego kockice i ozdraviti dušu!

SAJSI MC – Ivana Rašić, reperka iz Beograda, poznatija pod pseudonimom Sajsi MC, svoj prvi javni nastup je imala u “Barutani”, nakon čega je formirala bend “Sajsi”, kada i počinje njena karijera.

Nakon raspada benda, Ivana nastavlja da se bavi muzikom i 2010. izdaje svoj prvi solo album Daleko je Dizni,. Karijeru nastavlja izvacivanjem singlova Gledaj, Sa devojkom u šoping mol,Ti si moj, Lajkiram, a početkom godine objavljuje i EP pod nazivom Pokvarenica.

EWOX & TAMARINSKY već dve godine osvajaju beogradske klupske podijume setom prepunim pozitivnih i isceliteljskih performansi. Dok puštaju muziku oni šeruju SAMO LJUBAV, a za novogodišnji nastup u Mikser Houseu pripremiće poseban set koji će vas jednostavno naterati da se istopite.

Repetitor 19. jul 4400. Repetitor i Ti u Božidarcu džinks 19. jul 8000. Džinks proslavljaju dve decenije postojanja u Domu omladine Koncert godine 19. jul 6400. Koncert godine u Spensu Zagreb i Split u Beogradu 11. decembar 2014. Zagreb i Split u Beogradu – produženi vikend savremene hrvatske pop kulture · · · ·