Obojeni program_fotograf Jovan Milinov Toba cover
10. dec
KULTURA · muzika

Obojeni program održaće koncert u Beogradu 10. decembra u klubu Elektropionir. ,,Svaka definicija gubitak je slobode“, a Obojeni program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol. Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi.

Obojeni program je bend koji postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost“ nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats… ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni Program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim.

Elektropionir, Cetinjska 15
Odličan hrčak
600, 800, 1.000
Događaj na Facebooku
zagrebacki_solisti4-121011 4. decembar 2016. „Zagrebački solisti“ nakon tri decenije u Beogradu Ritam Nereda LIVE 01 _ foto Marko Ristic 3. decembar 2016. „Ritam Nereda“ slavi 20 godina albuma „Zvuci bola“ ZAA_PC Aleksandar Dandi Nešić_4 26. novembar 2016. ZAA nastupa u Mikser House-u jb2r_source cover 26. novembar 2016. Bijelo dugme treći put u Kombank Areni! · · ·