Oscar Mulero
28. nov
KULTURA · muzika

Jedno od najvećih imena španske, ali i svetske muzičke scene, istaknuti tehno DJ i producent sa karijerom od 20 godina, vlasnik nekoliko etiketa i multitalentovani elektronski muzičar Oscar Mulero ovog petka, 28. novembra, nastupa u beogradskoj „tehno katedrali“ – klubu Drugstore!

Oscar Mulero važi za jednog od tehnički najveštijih DJeva na svetu, u Drugstore-u će raditi na tri gramofona, a takođe je tražio i dodatne monitore i ozvučenje kako bi u punom kapacitetu prikazao zbog čega uživa toliko poštovanje među klaberima i ljubiteljima elejtronske muzike širom sveta.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
800, 1000
Događaj na Facebooku

Intro za ovaj uzbudljiv i dugo očekivani set radi lokalni istaknuti tehno DJ Mirko Lazarević, a outro još jedan sjajni i perspektivni tehno producent i DJ Filip Xavi.

Oskar je pre žurke u Dragstoru poručio da se raduje što je legendarni Surgeon nastupao u istom klubu dve nedelje pre njega jer mu je on velika inspiracija i uzor. Zanimljivo je da danas Surgeon objavljuje muziku na etiketama čiji je vlasnik Oscar Mulero. Mulero je nedavno na MIRA Festivalu predstavio i svoj audiovizuelni projekat Biolive, ali je i u posebnom intervjuu za beogradsku publiku i najavio novi album kojim želi da se pozicionira kao elektronski muzičar, a ne samo kao tehno DJ. Takođe, nedavno je izdao i Pattern Series EP čija je ideja da kroz specijalni artwork i specifični pristup muzici pokaže teksturu zvuka, a sledeće izdanje iz ove serije izlazi vrlo brzo.

Za kompletni doživljaj pobrinuće se VJ tim Kišobran čije će vizuealizacije na zidovima kluba upotpuniti intenzivne tehno setove koje beogradskoj publici priređuju Oscar Mulero, Filip Xavi i Mirko Lazarević. Promoter ove tehno zabave je mlada grupa tehno entuzijasta Power Source Music koja u budućnosti želi da dovede slične  performere viskog kvaliteta.

Karte u pretprodaju na mestima Eventima košrtaju 890 dinara, dok će na vratim abiti 1000 dinara.

Provetravanje 22. novembar 2014. Provetravanje u Beogradu: Darkwood dub, Plejboj, Eva Braun i Sinestezija u Magacinu Depo Svetlana Zaharova 22. novembar 2014. Metropoliten i Boljšolj u bioskopu Cineplexx Roni Sajz u Beogradu 17. avgust 7200. Legenda Roni Sajz stiže u Beograd Ramomci 17. avgust 0000. Proslava 40 godina od osnivanja Ramonesa uz grupu RAMOMCI u Božidaracu