Rakija fest
17. jul
PULS GRADA · gastro

Originalni Rakija Fest održaće se u subotu 13. decembra u Mikser House-u u Beogradu. U organizaciji Rakia Bara, Mikser Housea i Color Press grupe, a uz podršku Turističke organizacije Beograda, osmu godinu zaredom na jednom mestu okupiće se najznačajniji proizvođači našeg nacionalnog pića.
Rakija Fest i ove godine karakteriše prepoznatljiv koncept struke i zabave, tako da će svi posetioci moći da čuju zanimljiva predavanja, kao i da uživaju u kombinacijama rakije i čokolade, koktelima sa rakijom i u specijalnoj zimskoj ponudi – kuvanoj rakiji

do
Mikser House, Karađorđeva 46
Rakija Fest
Događaj na Facebooku

U toku festivala biće organizovan izbor najbolje etikete “Beogradske rakije 2015” jednog od zvaničnih gradskih suvenira, nagradne igre za posetioce, tradicionalni “Veseli žiri” i još mnogo toga.

Preko stotinu najjačih ukusa Srbije očekuje sve posetioce u subotu, 13.decembra, od 13 do 21h, u Mikser Houseu, u Karađorđevoj 46. Ulaz je 450 dinara.

Belgrade Wine & Dine 29. novembar 2014. Belgrade Wine & Dine – festival vina i gastronomije Mikser Design Food 23. novembar 2014. MIKSER DESIGN FOOD – Šta je to dobra hrana? Mediteraneo Festival vina 15. novembar 2014. Mediteraneo festival vina Festival sireva 11. oktobar 2014. Festival sireva u Mikser Houseu