Cineplexx Niš
10. nov
PULS GRADA · aktuelno

Otvaranje velikog bioskopa Cineplexx u Nišu zakazano je za četvrtak, 10. novembar u STOP SHOP ritejl parku. Nakon višemesečnih radova, značajno uloženih sredstava i resursa, najveći grad na jugu Srbije će konačno dobiti bioskop urađen prema poslednjim standardima za pravo filmsko uživanje. Bioskop Cineplexx Niš će imati pet sala, opremljenih sa najmodernijom tehnologijom, RealD 3D sistemom i sa ukupno 850 mesta. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima koja će biti zastupljena u svim salama.

Na dan otvaranja, bioskop Cineplexx Niš će imati specijalnu ponudu i cenu karte od 150 dinara za sve projekcije. Najmlađi posetioci će imati priliku da pogledaju premijerno animaciju „Trolovi“ sinhronizovanu na srpski jezik, ali i da učestvuju u radionicama specijalno pripremljenim za njih.

Cineplexx Niš, Bulevar Medijana 21, Niš
Cineplexx Srbija
150

Prvog radnog dana bioskopa prikazivaće se i domaći film Jesen samuraja sa Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, urnebesna komedija Genijalci sa Zakom Galifianakisom i Ovenom Vilsonom, dok iz studija Marvel nam stiže Doktor Strejndž. Celokupni repertoar za dan otvaranja biće objavljen na sajtu

Prvi Cineplexx Porodični dan, praznik za najmlađe, održaće se već za vikend, 12. i 13. novembra, uz poseban program za mališane, inspirisan aktuelnim dečjim filmovima.

Svečano otvaranje najvećeg bioskopa u Nišu zakazano je za premijerom filma Vojna akademija 3. Ekipa filma pozdraviće publiku na otvaranju i uveličati početak rada bioskopa u Nišu.

Cinemafest 29. oktobar 2016. Cinemafest – Novi filmski standard Srbije i regiona Filmski SatndUp 6. oktobar 2016. Mini-ciklus filmova o stand-up komičarima Jezici i nacionalizmi 5. oktobar 2016. Beogradska konferencija: Jezici i nacionalizmi Pošto život 25. septembar 2016. „Pošto život“ rocks na Dorćol Platz-u: Humanitarni koncert za Marija Jurešića · · ·