Favela ponovo počinje sa radom (foto: Marko Ostojić)
3. jun
U VAZDUHU · grad

Sa prvim sunčanim danima i vrelim noćima, Beograd počinje da se spušta na reke. Od vikenda koji je pred nama, pa do kraja letnje sezone, jedinstveno mesto za beg u dobar provod biće splav Favela – u autentičnom kulturnom centru​ na najatraktivnijem delu Savskog keja, sa direktnim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu i Pobednika.

Splav Favela, Savski kej
Splav Favela
Događaj na Facebooku

Trostruka ceremonija otvaranja palube koja život znači, odigraće se 2, 3. i 4. juna – u autentičnom beogradskom stilu! Rezidenti najboljih beogradskih klubova okupiće se u četvrtak, 2. juna, za Favelinim didžej pultom ne bi li digli Beograd na noge. U četvrtak će nastupiti Limma i ,,Indie mi, dođi mi“ ekipa uz podršku Marka Gangbangera i dati početni ritam Beogradu na reci i dosledno će pripremiti teren za nastup beogradske ikone – Bebi Dol.

Bejbi će sve koji se u petak, 3. juna, nastane na Faveli vratiti u 80-te godine, možda i najbitniji period beogradskog muzičkog života. Biće kao u njenom kultnom hitu Mustafa – noć će trajati danima… Kao neko ko od svoje 15. godine posećuje diskoteke, Bebi Dol najbolje zna šta pokreće, a to će i prezentovati na Faveli u petak. U subotu, 4. juna, Nebojša Intruder i DJ Ognjen Krstić će nas dokrajčiti plesnim ritmovima koje Beograđani već odlično prepoznaju. FAVELA je letnja oaza sa najboljim muzičkim ukusom, i ambijentom koji će raspametiti Beograđane i sve goste našeg grada.

Pored muzičkog programa, leto na FAVELI obeležiće i razni kulturnoumetnički programi – izložbe stripova, berza vinila, izložba igračaka, talk-show programi, dakle, počinje leto na Savi.

11119125_1633642226851286_6706241986169311345_o 27. maj 2016. Beogradski Manifest – centar najbolje zabave u regionu Comedy Fest 25. maj 2016. Prvi festival filmske komedije Moda za poneti maj 14. maj 2016. Majska „Moda za poneti“ ovog vikenda Supernatural 23. april 2016. Jubilarni 10. Supernatural Festival održaće se u Košutnjaku · ·