KC Grad otvaranje bašte
6. jun
KULTURA · muzika

Dopadljive muško-ženske vokalne harmonije uz Elizabeth Morris i Ola Innset iz bendova Allo Darlin’ i Making Marks, imaće čast da otvore novu sezonu Zaokreta u Gradskoj bašti KC Grada. Elizabeth je prepoznatljivi i milozvučni glas londonskog benda Allo Darlin’, dobro znanog svim ljubiteljima poletnog i razdraganog indie popa, koja svojim iskrenim tekstovima zaslužuje da je kritika uveliko svrsta uz zvezdu poput Jonathana Richmana.

KC Grad, Braće Krsmanović 4
KC Grad

Za sve one koji uživaju u nostalgičnim melodijama razigranog instrumenta kao što je ukulele zajedno sa Elizabeth nastupiće njen suprug Ola Innset, ljubiteljima pop zvuka od ranije poznat kao član sastava Making MarksAllo Darlin’ iza sebe ima dva albuma, eponimni prvi i, od kritike i publike zdušno prihvaćen, drugi Europe, a i treći se očekuje na jesen. Zajedno će izvesti set Elizabethinih solo pesama, kao i deo Allo Darlin’ repertoara, a možda i poneku Making Marks numeru.

Bizarrte 6. jun 2014. Beogradska filharmonija: Muzičke ekstravagance za kraj ciklusa Bizarrte Dragana del Monaco 6. jun 2014. Dragana del Monaco u Sava Centru Mikser 5. jun 2014. Mikser festival: Održiva utopija Damir Imamović Sevdah Takht 26. jun 8200. Parobrod Unplugged! – Damir Imamović Sevdah Takth feat. Eric Vloeimans