Ozric Tentacles
18. jul
PULS GRADA · clubbing

Legendarni britanski sastav Ozric Tentacles konačno će po prvi put nastupiti u Beogradu i to u čuvenom beogradskom klubu DRUG§TORE. Obzirom da se bend trenutno nalazi na turneji ova poseta srpskoj prestonici bila je svakako očekivana i poželjna. Naziv ovogodišnje turneje je „Technicians Of The Sacred“, a kao predgrupa će nastupiti sastav Temple of the Smoke. Ozric Tentacles su tokom svoje gotovo tridesetogodišnje karijere objavili tridesetak albuma te su prodali preko milion nosača zvuka iako nikada nisu potpisali ugovor s nekom velikom izdavačkom kućom. Za one koji žele da dođu na koncert važna informacija glasi da u pretprodaji ima samo 111 karata koje će, naravno, imati promotivnu cenu od 666 dinara.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Drugstore
999
Događaj na Facebooku

Još od 1983. godine ovaj bend se aktivno bavi muzikom i to uglavnom u okvirima psihodeličnog rock žanra. Bez teksta i pevanja ovaj bend omogućava slušaocima da zajedno sa bendom uplove u čaroban svet eksperimentisanja na polju zvuka. Na onima koji u četvrtak svrate u klub Drugstore je samo da se prepuste, a zvuk će ih povesti na putovanje na kojem nikada do sada verovatno nisu bili!

Karte možete kupiti Bivšem Baru (Kosovska 32) u okviru radnog vremena ili na ulazu u klub, pred početak koncerta ovog po zvuku veoma nesvakidašnjeg benda.

RodHad u Drugstoreu 24. april 2015. Berlin techno u Beogradu: RODHAD u klubu DRUG§TORE DJ Sam Paganini 4. april 2015. Sam Paganini: Omiljeni DJ Adama Beyera i Svena Vatha dolazi u Beograd Addison Groove 4. april 2015. „Mystic Stylez“ predstavlja ADDISON GROOVE Juju & Jordash 18. jul 7200. Juju & Jordash (Amsterdam) LIVE! · ·