Atheist Rap i Goblini
6. feb
KULTURA · muzika

Odlične vesti za sve fanove kvalitetnog pank-rok zvuka glase da će početkom februara, u Magacinu Depo biti održana prava revija najboljih pankera iz regiona. Četiri benda sviraće više od pet sati, a pored Atheist Rapa i Goblina, na bini će nastupiti Gužva u 16-ercu, poznati bend iz Osijeka, kao i mnogima omiljeni sastav LUR iz Kragujevca. Dodatni razlog za okupljanje jeste koncertna promocija novog albuma „Uberlauf“ Atheist Rapa, a publika će eskluzivno moći uživo da čuje pesme sa novog izdanja. Posle više od 26 godina stvaralaštva uz koje su odrastale mnoge generacije na ovim prostorima članovi Atheist Rapa ne posustaju. Koncertno su izuzetno aktivni, a samo tokom 2015. godine odsvirali su oko 50 javnih nastupa. U aprilu 2015. godine Atheist Rap su realizovali turneju po Nemačkoj, tokom koje su nastupili u 10 različitih gradova, odsvirali 8 samostalnih klupskih koncerata i učestvovali na dva festivala.

Magacin Depo, Travnička 3
Magacin Depo
800
Događaj na Facebooku

Zajedno sa Atheistima iste večeri sviraće još jedan legendaran punk-rock bend, a pitanju su čuveni Goblini – bend koji svojom jedinstvenom energijom i buntom, “melje” sve pred sobom. Podsećamo da je ovaj sastav pre manje od godinu dana održao solistički koncer u Hali sportova pred više od 4.000 ljudi, a Goblini će još jednom beogradskom svirkom obradovati mnogobrojne fanove i pokazati zašto uživaju reputaciju benda koji je obeležio poslednju deceniju prošlog veka. Gužva u 16-ercu i LUR će upotpuniti ovo svojevrsno punk-rock slavlje, a oni koji uživaju u dobroj muzici i tekstovima koji gađaju u suštinu poreećenih vrednosti u društvu, neka na vreme nabave svoju kartu za koncert koji se ne propušta!

coer15 26. januar 2016. Tricky ponovo u Srbiji! Lira Vega 16. januar 2016. Lira Vega sa prijateljima u Kulturnom centru Grad KKN novogodišnji koncerti 1. januar 2016. Kanda kodža i Nebojša – prate staru i dočekuju Novu godinu Darkwood Dub 1. januar 2016. Darkwood Dub u Domu omladine Beograda · · · · · ·