Belgrade Fashion Week
28. mar
PULS GRADA · moda

Beogradska Nedelja mode održava se dva puta godišnje, krajem oktobra i sredinom aprila. „Okupljajući najznačajnije domaće autore i modne kuće, atraktivne inostrane brendove sa domaćeg tržišta, talentovane mlade dizajnere, studente Fakulteta primenjene umetnosti, zanimljive dizajnere iz inostranstva, kao i veliki broj medija, predstavlja događaj koji ne smete propustiti“, saopšteno je u najavi.

do
Belgrade Fashion Week
Događaj na Facebooku

Nenad Radujević, direktor Modnog studija Click i osnivač prvog Fashion Weeka u regionu, najavio je na press konferenciji u Supermarketu program 35. Perwoll Fashion Weeka. Press koktel koji je održan u Supermarket Concept Storeu obeležila je izložba članova novoosnovanog uduruženja dizajnera koji sudo sada nastupali na Beogradskoj nedelji mode – BFW Design Collective.

Najavljena je revija Bate Spasojevića, kome će pripasti čast da otvori predstojeći Fashion Week, a upravo će tim nastupom Bata obeležiti petnaestogodišnjicu svog rada.

Dodatnu eksluzivnost predstavlja činjenica da će Manish Arora, veliko ime svetske mode, zahvaljujući saradnji Fashion Weeka i Ambasade Indije u Beogradu, uz podršku kompanija Etihad i Air Serbia imati reviju u okviru Beogradske nedelje mode. Pored velikog broja dizajnera videćemo i revije popularnih brendova, a 35. Perwoll Fashion Week će biti zatvoren događajem Metropol Palace Luxury Night i kolekcijom prestižnih brendova koji se mogu pronaći u XYZ Premium Fashion Storeu.

Martovska moda za poneti 7. mart 2014. Moda za poneti u KC Grad Wedding weekend 14. februar 2014. Wedding weekend u Hajatu Dunja Mihalački 13. decembar 2013. Novogodišnja Moda za poneti Handmade 1. decembar 2013. Modni bazar Retro chic do kraja decembra · ·