Mikser Design Market
7. dec
PULS GRADA · dizajn

U nedelju, 7. decembra, od 12 do 20 časova, biće održan još jedan tradicionalni Mikser Design Market: Zima dolazi, prodajna izložba dizajniranih predmeta, u ovom izdanju specijalno inspirisanih zimskim čarolijama.

Zima dolazi, a sa njom počinju i pripreme za sneg i praznične čarolije! Bojimo naš Design Market tonovima tople čokolade, kuvanog vina, vune i cimeta i pozivamo vas da nam se pridružite u potrazi za savršenim zimskim aksesoarima.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser
Događaj na Facebooku

U izlagačkom delu Mikserove kretivne tržnice predstaviće se više od 50 dizajnera, a sve posetioce očekuje i premijera nove zimske kolekcije brenda Dechkotzar, koji će od 18 do 20 časova predstaviti nove dukserice, kape i ostali zimski aksesoar.

Prateći program obuhvatiće i kreativnu radionicu od 15 do 17 časova, na kojoj će, oslonjena na tradiciju ručnog pletenja u zlatiborskom kraju u zapadnoj Srbiji, firma “Sirogojno Style” pomoći svim učesnicima da naprave vunene odevne predmete. Cena učešća je 150 dinara, a radonica funkcioniše po principu – napravi i ponesi.

U duhu prazničnog poklanjanja, svi posetioci će imati priliku da poklone i obraduju one kojima je to najpotrebnije, jer se ovonedeljnom Marketu pridružuje i UNICEF, koji će na svom štandu prodavati novogodišnje čestitke, a sav prihod od prodaje biće upućen u humanitarne svrhe.

Market je otvoren za posetioce od 12 do 20 časova, a ulaz je slobodan, a izlagači koji će predstaviti svoje rukotvorine su:

White Paw Art, Mala Mi, Manufaktura CDR, Rename, Retro Kravate i Tri Tačke, Dolphyn Jewlery, Škrabac, Handmade Beograd i Amore Srbija, Torbendži I Babbitty Rabbitty, Motor t-shirts, Lutkart, Miamia handmade cosmetics, Drvene narukvice Mikan, Opposite, DechkoTzar, Piccola Officina, Melevi’s keramika, Inana, ĐinĐuve, Conture Counture, Odsustvo simetrije, Mandagora, Svetlana Vukov, Gđica Ptica, Na slovo na slovo i Ručno slikani nakit, Handmade by Shadow, Tied Up, HotaHota Jewlery, Blatobran, Sofi kozmetika, Jun Nakit, Cloth&Clay, Studio Glina, Jele Fashion, Marija Čarapina, Slan Leather, Mean Machine, Housewife, mala Slava, Blejboj, The Sad Bear i Od Sna, Polka Dot, Kuči odelca za pse, Aeromodelarski Klub „Modelar“, Steampunk by maja, Jane Doe’s Craftroom, Be Funky, Pamela Coromoto, Lookie nakit, UNICEF.

Aks me Anything 23. jul 6000. AKS ME ANYTHING gostuje na Belgrade Behance Reviews Oktodia Mardoko_Binekon Animation 23. jul 6000. ATMOSFERA | ATMOSPHERE: Izložba mladih dizajnera iz Indonezije Bojan Krištofić 27. avgust 2014. Otvaranje izložbe „(Est)etika nacionalizma – dizajn za turbo folk“ Moksito radionica 24. avgust 2014. Moksito dizajn: Radionica štampanja majica