Hobit
11. dec
KULTURA · film/TV

U noći između 10. i 11. decembra u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center biće prvi put u Srbiji prikazan film u high frame rate tehnologiji. Čast da bude prvenac pripala je filmu reditelja Pitera Džeksona „Hobit: Bitka pet armija“ 3D čije će se scene na velikom platnu smenjivati u brzini od 48 slika u sekundi.

Karte za projekciju filma „Hobit: Bitka pet armija“ 3D, zakazanu za 11. decembar od 00:05h su već u prodaji. Posetioci bioskopa Cineplexx ujedno imaju jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu čak sedam dana pre početka prikazivanja u svetu.

Cineplexx Ušće Shopping Center, Bulevar Mihajla Pupina 4

U trećem nastavku filma, odlučujuća bitka u Srednjoj zemlji se vodi ispod planine Erebor. Ona donosi povratak zmaja Šmauga, koga je poznata družina u prethodnom nastavku proterala iz njegovog staništa. Ljuta i opasnija nego ikada, ova neman će biti stalna pretnja stanovnicima Dugog jezera. Dok će Torin biti opsednut ponovo osvojenim blagom, Gandalfa će brinuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost koja dolazi u liku Saurona.

Kako se rešiti 27. novembar 2014. „Kako se rešiti šefa 2“ u Cineplexxu Pingvini sa Madagaskara 27. novembar 2014. „Pingvini sa Madagaskara“ u Cineplexxu FAF 26. novembar 2014. 20. Festival autorskog filma igre gladi 22. avgust 1600. „Igre gladi: Sjaj slobode 1. deo“ u Cineplexxu od četvrtka