Asteriks
17. jun
KULTURA · film/TV

Porodični dan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City održaće se u nedelju, 08. februara u periodu od 12 do 17 časova. Svi posetioci bioskopa će imati priliku da se zabave uz tematske aktivnosti i da uživaju u projekciji filma „Asteriks: Naselje bogova“ na velikom platnu.

Jedna od najpopularnijih epizoda strip klasika Asteriks i Obeliks po prvi put će se naći na velikom platnu.

do
Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City
Događaj na Facebooku

Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče sa malim selom u kome žive nadaleko poznati junaci velike snage, Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom situacijom, Julije Cezar odlučuje da oko njega sagradi luksuzni rimski grad ne bi li galski varvari poklekli pred blagodetima koje on nudi. Asteriks i Obeliks će morati dobro da se namuče kako bi njihov narod odoleo iskušenjima. Svi posetioci bioskopa Cineplexx će imati priliku da pogledaju sinhronizovanu verziju filma Asteriks: Naselje bogova.

U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu sa motivima inspirisanim filmom Asteriks: Naselje bogova. Mališane u bioskopu Cineplexx Delta City obradovaće druženje sa glumcima koji su radili sinhronizaciju ovog ostvarenja, radionica stripa Vladimira Vesovića, kao i specijalna laboratorija gde će moći da probaju druidov magični napitak. Glasove neustrašivim Galima i njihovim protivnicima ovom prilikom pozajmljuju Ivan Ivanović, Boda Ninković, Dragan Vujić – Vujke, Nikola Bulatović, Dubravko Jovanović, Ivana Knežević, Ivan Tomić, Nebojša Ilić i mnogi drugi, koji će ujedno i pozdraviti posetioce u bioskopu Cineplexx Delta City. Najmlađi posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi Sedmi patuljak, Snežna kraljica  i Paddington sinhronizovani na srpski jezik.

Ciklus norveškog filma 1. februar 2015. Ciklus norveškog filma u Kulturnom centru Grad Messi 30. januar 2015. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma “7 veličanstvenih” mortdecai 22. januar 2015. Novi film Džoni Depa „Mortdekai“ u Cineplexxu Top je bio vreo 15. januar 2015. „Top je bio vreo“ u bioskopima