Pošto život
25. sep
PULS GRADA · aktuelno

Grupa prijatelja koja se okupila oko kampanje #poštoživot u pokušaju da spasi život druga i kolege sa Falkulteta za medije i komunikacije u Beogradu, Marija Jurešića, organizuje humanitarni koncert za prikupljanje sredstava. U nedelju, na Dorćol Platz-u, sa početkom u 20 časova nastupaju Ana Ćurčin, On Tour, Stray Dogg, Ti, Repetitor i Threesome.

Ulaz na koncert se naplaćuje a sav prihod od koncerta biće uplaćen za pomoć Mariju Jurešiću. Prodaja ulaznica biće moguća na dan koncerta u Dorćol Platzu.

Mario ima 29 godina i boluje od malignog melanoma IV stepena. Jedino rešenje za njegovo izlečenje je TIL terapija u Izraelu, a njegovi prijatelji, devojka i porodica imaju manje od mesec dana da sakupe neophodna sredstva za terapiju (160.000 – 190.000 evra).

Pored prijatelja i kolega sa Fakulteta za medije i komunikacije u Beogradu, iza akcije stoje i Fondacija Novi Beograd Aleksandar Šapić i Fondacija Solidarnost Srbija, ekipa filma „Mali Budo“ i „Jesen samuraja“.

do
Dorćol Platz, Dobračina 59b
Pošto život
600
Događaj na Facebooku

U Fondaciji Novi Beograd otvoreni su i namenski računi za pomoć Mariju Jurešiću, a donaciju od sto dinara je moguće uplatiti slanjem SMS poruke 188 na broj 3030.

Mario je naš najbolji drug. Ne želimo da ga izgubimo zbog novca!
Ono što možemo jeste da budemo tu jedni za druge.


Prostor knjige 5. septembar 2016. Prostor knjige – izložba Danijele Paracki Filharmonija 26. avgust 2016. Noć muzike pod zvezdanim nebom Beogradski Noćni Market 1. jul 2016. Beogradski Noćni Market #2 Teslin vremeplov 18. jun 2016. Teslin vremeplov putuje u Niš ·