Jack Daniel's
23. sep
U VAZDUHU · promo

Jack Daniel destilerija, u kojoj se proizvodi najprodavaniji viski na svetu, ove godine obeležava 150 godina postojanja. U čast tog velikog jubileja, 150 slavljeničkih buradi iz destilerije Jack Daniel’s je razaslato širom sveta. Globalnoj proslavi jubileja pridružuje se i Srbija.

Jack Daniel’s je poznat po autentičnosti, te je povodom jubileja organizovan i „Burrell Hunt“ („Lov na bure“) konkurs. To je prava, uzbudljiva potraga i prilika da ljubitelji Jacka osvoje vredne i jedinstvene nagrade, sakrivene u slavljeničkom Jack Daniel’s buretu.

Za putokaze do nagradnog Jack bureta i detalje konkursa, posetite zvaničnu Facebook stranicu Jack Daniel’s Serbia i pridružite se „lovu“ na Jack bure u petak 23. septembra od 19 časova.

Jack Daniel's Serbia
Događaj na Facebooku

Jack Daniel’s Barrel Hunt konkurs počinje sa tragovima i jedinstvenom lozinkom koja se dobija posle četiri tačna odgovora na pitanja koje JACK tim postavlja na lokaciji gde je potraga. Biće objavljeno do sedam tragova, koja će vas uputiti na određenu lokaciju gde je Jack Daniel’s bure sakriveno i gde će biti potraga. Pratite tragove na stranici Jack Daniel’s Tennessee Whiskey Serbia, otkrijte gde se nalazi lokacija potrage za buretom i odgovorite tačno na četiri pitanja. Kada otkrijete lokaciju, baziranu na tragovima, fizički (lično) pođite na lokaciju. Budite prva osoba koja je stigla na lokaciju bureta, odgovorila tačno na četiri pitanja i dobila lozinku, zatim pronađite Barrel ambasadora, dodirnite bure i možete osvojiti Barrel Hunt nagradu.

KRITERIJUMI UČEŠĆA

Jack Daniel’s Barrel Hunt konkurs je otvoren i dostupan samo legalnim građanima Srbije starosne dobi od 18 godina ili starije, u trenutku učešća. Zaposleni, rukovodioci, posrednici, agenti ili direktori Brown-Forman korporacije (“Sponzor”), kao i bilo koje udruženje ili kompanija u vezi sa sponzorom, kao i agencije za marketing i promociju, članovi njihovih porodica ili individue koje stanuju u istom domaćinstvu, nisu u mogućnosti da učestvuju.

Da bi učestvovali, morate imati aktivan Facebook nalog. Učešćem u konkursu/kvizu, svaki učesnik bezuslovno prihvata i slaže se da će pratiti i pridržavati se pravila i uslova (“Zvanična pravila”), kao i odluke Sponzora, koje će biti finalne i obavezujuće u svakom smislu.

KAKO UČESTVOVATI

7 tragova u vidu fotografija određene lokacije (Barrel Hunt lokacija), na teritoriji Srbije biće objavljeno na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici između 23.08.2016. i 23.09.2016. Pratite foto tragove dok ne prepoznate lokaciju Barrel Hunt-a. Kada prepoznate Barrel Hunt lokaciju, sa početkom od 19:00 h (po letnjem centralno-evropskom vremenu), 23.09.2016, fizički (lično) pođite na Barrel Hunt lokaciju i budite prvi koji će tačno odgovoriti na četiri pitanja. Barrel ambasadoru recite lozinku koju ste dobili odgovorivši tačno na četiri postavljena pitanja.


Soba kao performans prostor 19. maj 2016. Otvaranje projekta „THE ROOM“ – soba kao performans prostor Moj festival Moj festival pomaže Narodne kuhinje