Upoznaj mog tatu
27. maj
KULTURA · pozorište

Produkcija Kako vam drago i Dom omladine Beograda, uz podršku Sekretarijata za kulturu i Udruženja dramskih umetnika Srbije postavili su na scenu komediju „Upoznaj mog tatu“.

„Upoznaj mog tatu“ je napeta i dinamična komedija zabune koja se bavi mehanizmom opsesivnog laganja. Junaci ove priče, svako na svoj način, odbijaju da se suoče sa istinom i pronalaze najbizarnije moguće načine da od nje pobegnu što dalje. Kroz sukob njihovih ličnih verzija stvarnosti (od kojih nijedna nije sasvim tačna) upoznaćemo najtamnije strane ljudske prirode na jedan drugačiji i veoma zabavan način.

Dom omladine Beograd, Makedonska 22
Događaj na Facebooku

Greg je mlad i perspektivan momak, rešen da se oženi Džini, ženom svojih snova. Njihova veza je pomalo napeta jer Džini ima prilično burnu biografiju i mnogo tajni. Greg odlučuje da sve nedoumice razjasni jednom za svagda tako što će bez Džininog znanja posetiti njene roditelje i upoznati se sa njima. Ono što će ga tamo sačekati – niko nije mogao da predvidi.

Upoznaj mog tatuOtvori galeriju

Komad Upoznaj mog tatu napisao je Alan Ejkborn davne 1964. godine, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica. Uloge tumače Nina Janković, Andrija Daničić, Katarina Gojković i Andrej Šepetkovski. Scenografiju je osmislila Milica Stanković, a kostim Dara Mihajlović. Muziku za predstavu komponovala je Ana Joševski.

Šta je ona kriva, ništa ona nije kriva 23. jul 9600. Premijera predstave „Šta je ona kriva, nije ništa ona kriva“ u Bitef teatru Predstava: Verter 30. mart 2015. Premijera predstave „Verter: ili imaš nade, ili nade nemaš“ u hotelu Bristol Loša kopija života 23. jul 2400. “Loša kopija života” u Kulturnom centru Novi Sad Dogvil poster 4_ 19. decembar 2014. „Dogvil“ na turneji