14900431_316481142059915_2711194343637169136_n
2. nov
U VAZDUHU · promo

Globalni brend pametnih telefona „Honor“ donosi hrabrost na ekrane, ali i van njih, tokom premijere filma „Dr Strejndž“, kreiranog u saradnji sa studijom „Marvel“. Tada će biti predstavljen savremeni „Honor 8″ telefon, kao i mnogobrojne aktivnosti u kojima će posetioci uživati pred početak filma.

Partnerstvo brenda „Honor“ i filma „Doktor Strejndž“ podrazumeva više od samog pojavljivanja uređaja „Honor 8″ u filmu, i uključuje kreativne promotivne aktivnosti, posebno krojene za milenijumce. Prva od njih je „Izazov za hrabre“ – takmičenje u vožnji čuvenog „howeboarda“ putanjom u obliku broja 8. Najboljih 8 takmičara biće nagrađeni plaštom po uzoru na onaj koji nosi glavni junak filma. Uz to, u specijalnom kutku za slikanje, svi posetioci će imati priliku da se na kratko oprobaju u ulozi glavnog junaka i dobiju svoj poster. Pet junaka koji svoj poster budu postavili na Instagram profil uz #DosegniNemoguce i #Honor8,  i do 7. novembra u 12 časova osvoje najviše lajkova, takođe će biti nagrađeni „Honor“ poklonom.

Bioskop Cineplexx, Ušće SC, Bulevar Mihajla Pupina 4
Honor
650 rsd
Događaj na Facebooku

O filmu Doktor Strejndž

Doktor Strejndž studija Marvel u kom glavnu ulogu tumači Bendikt Kamberbač, govori o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, koji u svojoj potrazi za izlečenjem nakon strašne saobraćajne nesreće, pronalazi moćnu magiju na misterioznom mestu.

Doktor Strejndž se pojavljuje kao savršeni kandidat za partnerstvo sa brendom Honor. Vrednosti koje ovaj lik predstavlja – odlučnost, hrabrost da sledi svoj put – i posebno odnos koji ima prema tehnologiji, čine ga odgovarajućim ambasadorom za Honor, koji nastoji da osnaži rođene u digitalnoj eri kroz tehnologijuHonor 8 sa naprednom dualnom kamerom, senzorom za otisak prsta sa mogućnošću programiranja Smart Key opcije, i premijum dizajnom sloja stakla koje odbija svetlost – pametni telefon proširuje opseg mogućnosti za korisnike. Honor je dostupan u safirno plavoj, biserno beloj i ponoćno crnoj boji.

Jack Daniel's 23. septembar 2016. Potraga za nagradnim Jack buretom: 150 godina Jack Daniel’s destilerije Soba kao performans prostor 19. maj 2016. Otvaranje projekta „THE ROOM“ – soba kao performans prostor · · · · ·