pedeset nijansi
11. feb
KULTURA · film/TV

Željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen „Pedeset nijansi – siva“ premijerno će biti prikazan u Beogradu, u Sava Centru, nakon čega će nastaviti redovnu bioskopsku turneju.

Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u više od sto miliona primeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

Milentija Popovića 9
Sava Centar
460 i 500

Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž…

Asteriks 18. jun 6800. Porodični dan u bioskopima Cineplexx: Asteriks i Obeliks na velikom platnu Ciklus norveškog filma 1. februar 2015. Ciklus norveškog filma u Kulturnom centru Grad Messi 30. januar 2015. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma “7 veličanstvenih” mortdecai 22. januar 2015. Novi film Džoni Depa „Mortdekai“ u Cineplexxu