Ramomci
18. jun
KULTURA · muzika

U petak, 21. novembra, Vračar Rocks festival će zajedno sa Beograđanima obeležiti 40 godina od osnivanja ,,najvećeg malog benda na svetu“, grupe Ramones!

Probrani repertoar jednog od najuticajnijih bendova u istoriji rokenrola koji je ostavio značajan trag i na domaću muzičku scenu, u CZK Božidarac izvešće supergrupa koju su osnovali članovi poznatih beogradskih bendova – RAMOMCI!

Četiri Ramomka koja su se do sada ,,skrivala“ u zidinama Bigza, kultnim pesmama Ramones-a daće jak autorski pečat, a sirova energija koju će ,,isporučiti“ sa scene Božidarca, još uvek nije viđena na Vračar Rocks festivalu!

Centar za kulturu "Božidarac", Radoslava Grujića 3
Festival "Vračar Rocks"
300, na koncerta 400
Događaj na Facebooku

Iako Ramomci kriju svoj identitet, ekipa Vračar Rocks festivala je dugotrajnom i organizovanom akcijom uspela da dođe do njihove fotografije. Prepoznajete li članove ove supergrupe?

U svet Ramomaka publiku će uvesti Edvardovi, bend koji sebe opisuje kao ,,novi rokendroul“ i Grupa kao takva, sastav čiji su članovi dugi niz godina aktivni na domaćoj muzičkoj sceni, učestvujući u radu raznih muzičko-scenskih i umetničkih grupa i kolektiva (Horkestar, Pesničenje, Prrroba, Škart…)

Trio Guarnerius 17. novembar 2014. Veče dobre energije u Guarneriusu Alan Ficpatrik 15. novembar 2014. Alan Ficpatrik u Hangaru kod Luke Beograd – vodimo vas na ovu žurku! zaa 14. novembar 2014. ZAA u Mikser house-u Bjesovi 14. novembar 2014. Bjesovi, Nafta i Assasins na Vračar Rocks festivalu ·