Provedite leto sa knjazom i kajakašima na Adi
7. avg
PULS GRADA · sport&rekreacija

Leto je idealno vreme za odmor i opuštanje na suncu, ali donosi i poseban užitak za sve ljubitelje sportova na vodi. Jedan od njih je vožnja kajaka, sport čija popularnost posebno raste u poslednje vreme, pre svega zbog brojnih uspeha reprezentativaca Srbije u kajaku.
Ovog avgusta, Beograđani, ali i svi posetioci Ade Ciganlije imaće, zahvaljujući Knjazu, jedinstvenu priliku da sa ovim „zlatnim momcima“, svetskim prvacima, provedu vreme u druženju, ali i da od njih nauče da uživaju u prirodi i postanu vešti u vožnji kajakom.
U petak 7. avgusta, na platou kod sudijskog tornja, posetioce Beogradskog mora očekuju Marko Novaković i Nebojša Grujić, svetski prvaci, evropski vicešampioni, šampioni Evropskih igara i svetski rekorderi u dvosedu na 200m i Marko Dragosavljević, prvi osvajač zlatne medalje na Svetskim prvenstvima za seniore do 23 godine i dvostruki prvak Evrope.

do
Ada Ciganlija (plato kod sudijskog tornja)
Knjaz Miloš
Događaj na Facebooku

Oni će građanima omogućiti da sa njima otkriju lepote kajaka, a tom prilikom biće održana i revijalna trka oko Knjazove boce na jezeru, pa će prisutni imati priliku da ove sjajne momke vide na delu.
Svi posetioci Ade, koji se prijave na licu mesta, moći će da se oprobaju u vožnji kajaka, a za one koji ne stignu na red, druga prilika se nudi već sutradan, jer je subota 8. avgust rezervisana za druženje sa reprezentativcima Markom Tomićevićem i Milenkom Zorićem, koji na Svetskom prvenstvu veslaju dvosed na 1000m, Dejanom Pajićem (jednosed na 1000m) i Draganom Hančovskim i Urošem Mitjevim (dvosed na 500m), kao i sa posadom četverca: Simom Boltićem, Vladimirom Torubarovim, Ervinom Holpertom i Dejanom Terzićem, koji će na platou dočekivati znatiželjne posetioce od 14 do 20 časova.

Narednog vikenda – 15. i 16. avgusta, od 14 do 20 časova, na istom mestu će se sa najmlađima družiti predstavnici juniorske reprezentacije. Da vreme sa kajakašima prođe još lepše, pobrinuće se KNJAZ MILOŠ, koji je posebno za ovo leto i druženja kako u prirodi, tako i kod kuće, dizajnirao novo pakovanje mineralne vode od 1.75l, idealno za deljenje sa prijateljima i porodicom pri svakom okupljanju.
Za sve koji narednih nedelja potraže rashlađenje i zabavu na Adi, Knjaz je pripremio i brojna druga iznanađenja, zato zgrabite peškir pod ruku, ponesite dobro raspoloženje, a na Beogradskom moru vas čekaju hladan Knjaz, naši kajakaši i zagarantovana letnja zabava!

Red Bull King of the Rock turnir 2015. 13. jun 2015. Basket spektakl na Kalemegdanu 10403940_881501851880110_4641456605689565300_o 18. april 2015. 28. Beogradski maraton – još jedna velika trka u prestonici Skijanje 27. decembar 2014. 29. Expo-Zim Trka kroz Srbiju 17. jun 2014. Sutra počinje Trka kroz Srbiju · · ·