Letu štuke
10. maj
KULTURA · muzika

Letu Štuke otvaraju novu dimenziju u svome radu i pripremaju unplugged varijantu nastupa, koji će čuvene hitove fanovima predstaviti u drugačijem aranžmanu. Ove nesvakidašnje koncerte, koji će se realizovati širom regiona, bend će raditi zajedno sa specijalnim gostima. Prvi unplugged nastup sastava Letu Štuke, održaće se u Mikser Houseu, u subotu, 10. maja 2014.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
800
Događaj na Facebooku

Letu štuke su jedan od najuspešnijih bendova u regionu. Proslavili su se debijem Letu štuke, sa koga se ističu hitovi Mjesto za dvoje, Šutiš, Minimalizam, kao i duet sa Darkom Rundekom Sunce, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD Proteini i ugkljikohidrati (2008) sa singlovima Tesla, Paranoja, Belladonna, Psiho.

Letu Štuke čine: Dino Šaran (vokal,gitara), Đani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara).

Letu Štuke su već nastupali u Mikser Houseu u okviru prošlogodišnjeg festivala “Sarajevo, ljubavi moja” i oduševili beogradsku publiku. Ovoga puta najavljuju nezaboravan koncert u specifičnom unplugged aranžmanu.

Prvih 300 karata biće dostupne od utorka, 22. aprila, u pretprodaji po specijalnoj promotivnoj ceni od 800 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u Mikser Houseu (Karađorđeva 46, Beograd), kao i na ostalim prodajnim mestima Evetima.

Maja Volk 10. maj 2014. Koncert Maje Volk u UK Vuk Karadžić Mortal Kombat 10. maj 2014. Mortal Kombat u Domu omladine Rykarda Parasol 9. maj 2014. Rykarda Parasol u Novom Sadu Bilja Krstić 9. maj 2014. Bilja Krstić i Bistrik u Domu sindikata