Đaci prvaci radionica
26. avg
PULS GRADA · aktuelno

Svi zainteresovani roditelji đaka prvaka će moći da dobiju korisne i praktične informacije i savete kako da svom detetu pruže pravu podršku i bez stresa ga pripreme za školu, na ovim radionicama, koje će biti održane u Beogradu.

Radionica, koja je deo projekta #Neguj radost života, Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ će se sastojati iz dva dela. U jednom će, iskusna učiteljica uputiti roditelje u sve što je potrebno da znaju o nastavi i školi. A u drugom će, od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nose, kako da rade na sebi i pomognu detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

do
Hotel 88 Rooms – sala Oniks, Takovska 45 – I sprat
Lepo mi je

„Za đaka prvaka, škola je ogromna promena u životu. Toliko velika da je čak i roditeljima teško da je zamisle i prihvate. Ali upravo roditelji moraju biti pravi oslonac detetu, kako bi uspešno savladalo promenu i istinski razumelo zašto je škola važna i kako da u njoj uživa. Zato, roditelji osećaju odgovornost da svoju ulogu odigraju najbolje što mogu, a pritom i njima samima treba podrška da se adaptiraju na nove okolnosti. Sve ovo su razlozi zbog kojih sam napravila ovu radionicu“ , istakla je Milica Stojiljković, autor radionice, savetnik za lični razvoj i mama prošlogodišnjeg đaka prvaka i dodala da će radionica biti besplatna za prvih 50 roditelja koji su se prijavili za prvi termin, kao i da će zbog velikog interesovanja, biti organizovana još jedna, nedelju dana kasnije, 3. septembra.

Pored važnih informacija, praktičnih primera i vežbi, podrške i inspiracije, sa radionice će roditelji poneti i materijale koji im mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom. Radionici mogu prisustvovati roditelji koji se unapred prijave putem veb sajta.

BBF_2017_beerfest_home_baner_en_cover 16. avgust 2017. 15. Belgrade Beer Fest na Ušću 1308-interpol-fb-cover-02 manji 13. avgust 2017. „Interpol“ od čitavog regiona bira Beograd! cover miljenko jergovic 7. jun 2017. Miljenko Jergović u Bookastoru Ucenici ciste obalu Dunava na Srebrnom jezeru 29. april 2017. Uranak festival: Čišćenje Dunava na Srebrnom jezeru · · · · · ·