Lexingtonbend
22. dec
U VAZDUHU · promo

Praznična čarolija je u punom jeku i upravo tim povodom Rajićeva Shopping Center će obradovati sve sugrađane i posetioce našeg glavnog grada velikim novogodišnjim koncertom Lexington benda.

Zimska bajka u Rajićeva Shopping centru biće krunisana nastupom ovog poznatog benda na platou ispred šoping centra sa početkom u 19h i besplatnim ulazom za sve posetioce.

Hitovi poput „Ako se ne vidimo”, „Donesi”, „Godinama”, „Pijane usne“ i mnogi drugi okupiće slučajne prolaznike i posetioce oko novog mesta u srcu grada! Pozitivna atmosfera i dobra energija biće zagarantovani, kako na koncertu, tako i svim drugim danima praznične kupovine u više od 80 lokala sa renomiranim brendovima od kojih se neki po prvi put nalaze na našem tržištu. U romantičnoj atmosferi, uz najlepše tonove Lexington benda, Rajićeva Shopping centar biće idealno mesto za celu porodicu!

do
Knez Mihajlova 54
Rajićeva Shopping Centar
Besplatan
Događaj na Facebooku

cover sc stadion 3. jun 2017. Šoping groznica u SC Stadion Big Bend RTS 3 31. mart 2017. UŠĆE Shopping Center slavi osmi rođendan coverstudyins 10. mart 2017. Studiraj u Švedskoj i radi svuda u svetu slika2 3. mart 2017. Case Study Show – Takmičenje u rešavanju studije slučaja · ·