Mesec za dame
6. mar
PULS GRADA · aktuelno

Važnim osobama u našem životu poklanjamo svoje vreme, ljubav, pažnju, obeležavamo datume vezane za događaje koje želimo da pamtimo, ali nekad previdimo one male stvari koje najduže ostaju u sećanju. Ljubav treba ceniti uvek, ne samo 14. februara, ženama treba poklanjti pažnju i drugim danima osim 8. marta, prijateljima treba obogatiti kuće i kada nisu slave, a najdraže obradovati pažnjom i kada im nije rođendan. Upravo zato, svaki dan je savršen dan da se proslavi život i da se pokaže dragim ljudima da ih volimo i da nam je stalo do njih.

Sve navedeno je razlog zbog kog je Rajićeva odlučila da ceo mart mesec posveti ženama! I to ne samo tako što će omogućiti muškarcima da ih iznenade, već tako što će i ženama dati priliku da jedne druge obraduju. A posebna pažnja biće usmerena na onaj najdelikatniji ženski odnos koji svi treba da neguju – odnos majke i ćerke.

do
Rajićeva Shopping Centar, Kneza Mihaila 54
Rajićeva Shopping Centar
Događaj na Facebooku

Koliko puta ste u poziciji ćerke čuli svoju majku kako kaže: „ne moraš baš toliko kratko“ ili „da li mora baš toliko usko“. Sa druge strane ćerke obično imaju komentare poput: „treba ti više boja“ ili „nemaš ti baš toliko godina za takvu odeću“. Upravo vođeni time, želimo da pozovemo sve mame i ćerke da posete naš Centar u periodu od 06-11. marta od 12-18h i odaberu odevne kombinacije jedna za drugu. Sve učesnice koje svoje fotografije u izabranoj odeći postave na naš instgaram profil koristeći #nestposebno, #Rajiceva i #damenapotezu, pokažu ih našim promoterkama na promo štandu, osvojiće vaučere za kupovinu u Jasmin i DM radnjama lociranim u Rajićeva Shopping Centru. Pored navedenog, sve dame učestvuju u nagradnoj igri o kojoj više informacija možete videti ovde.

Nismo zaboravili ni na 8. mart! Bilo da kupujete poklon za svoju devojku, suprugu, sestru, drugaricu, majku, suočavate se sa problemom izbora odgovarajućeg poklona. Kako bi smo pomogli u tome, tokom 7. i 8. marta u periodu od 12-20h u Rajićeva Shopping Centru, na našem promo pultu, biće prisutni šoping asistenti koji će vam na osnovu svega nekoliko osnovnih informacija o vašoj posebnoj dami, dati sugestiju po pitanju poklona i radnje u kojoj ga mozete pronaći.

U slavu žena, ljudi, ljubavi i svih drugih mali i velikih trenutaka, Rajićeva Shopping Centar nastaviće da proslavlja život i sve lepote koje on nosi sa sobom – svakoga dana, donoseći nešto posebno u srce grada.

sajam-turizma-2018-cover1 22. februar 2018. 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu LesparapluiesdeCherbourg2 24. januar 2018. Jugoslovenska kinoteka: Velikani svetskog filma Originalni razgovori 18. novembar 2017. Po prvi put u Beogradu: “Originalni razgovori” sa menadžerima velikih kompanija Teniski izazov 11. novembar 2017. Tvoj teniski izazov počinje za vikend u SC Stadion · · ·