45
15. dec
PULS GRADA · shopping

Rajićeva Shopping Centar dočekuje svoju prvu Novu godinu uz nezaboravnu proslavu sa svim sugrađanima i bogat zabavni program koji je pripremljen za praznične dane. Preko 200 prodajnih objekata koji se nalaze u Knez Mihailovoj ulici i Rajićeva Shopping Centru, čine ovaj deo grada najvećom šoping zonom na Balkanu. 

Sredinom decembra meseca, ispred Rajićeva Shopping Centra zaživeće čarobni novogodišnji market, sa svečano ukrašenim kućicama koje će svojim sadržajem privlačiti posetioce i dati mu praznični šarm.

Božićni market trajaće do 10. januara 2018. godine. Program će se nastaviti kako i dolikuje Novoj godini, svečanim paljenjem sijalica na novogodišnjoj jelci, uz učešće “Marry gospel hora”, jedinog gospel hora u Srbiji, koje je zakazano za 15. decembar. Svi kreativci i oni koji se tako osećaju, moći će da rasplamsaju maštu na novogodišnjoj radionici izrade ukrasa koja će biti održana 17. decembra, a kroz magični svet ukrasa vodiće ih naša poznata voditeljka Danijela Buzurović.

Knez Mihaila 54
Rajićeva Shopping Center

Čuveni hitovi Lexington benda oriće se Knez Mihailovom ulicom 22. decembra od 20h, u samom finišu novogodišnje euforije, na koncertu koji će biti održan na platou ispred Rajićeva Shopping Centra. Kako se zna ko se najviše raduje praznicima, bogat program pripremljen je i za one najmlađe. U subotu 23. decembra od 18h na 3. spratu centra, održaće se uzbudljiva novogodišnja predstava „Novogodišnja zavrzlama“, koju će predvoditi naši poznati glumci, praćeni mađioničarem, baletskim sastavom i naravno Deda Mrazom.

Deda Mraz iz Rajićeve će se sa najmlađim posetiocima družiti od 22. do 30. decembra, a podršku će mu pružati Bojana Ordinačev u ulozi Snežne kraljice, koja će upotpuniti novogodišnju atmosferu u Rajićeva Shopping Centru.

Nova godina je vreme da pomislimo i na one kojima novogodišnji paketić predstavlja pažnju i ljubav koja im nedostaje. Ove godine, Rajićeva Shopping Centar obradovaće decu koja nikada nisu dobija svoj paketić. Tokom akcije “Moj prvi paketić”, koja se sprovodi sa organizacijom “Prijatelji dece Srbije”, preko 50 mališana prvi put će otvoriti svoj šareni, šuškavi paketić podrške.

Noć veštica u SC Stadion 28. oktobar 2017. Vikend posvećen obeležavanju Noći veštica u SC Stadion Moda 25. jun 2016. Junska Moda za poneti Street art market Dorćol Platz 24. jun 2016. Humanitarni Street Art Market Shopping Night 13. maj 2016. “Noć kupovine” u Delta City-ju · · · ·