Rebel Star
17. jul
KULTURA · muzika

Rebel Star i Pacifik vas pozivaju na jedno nezaboravno rokenrol veče. Ako bismo rokenrol poredili sa alkoholom, bio bi to burbon sa ukusom amerikane, uz dve kocke brit-popa i jednim točenim psihodeličnim pivom iz mikro-pivare u Lorel Kanjonu, sa strane, a mesto dešavanja ove lude muzičke koktel zabave je Gun Club. Karte su već u pretprodaji u Pinball Wizard Records muzičkoj prodavnici i Kafeu Šikarica, a cena je dosta simbolična,

Gun klub, Miloša Pocerca 10
Odličan hrčak
400
Događaj na Facebooku

Rebel Star je 2015. godinu obeležio fantastičnim albumom Reka (Pop Depresija), koji je jednoglasno od recenzenata u regionu proglašen albumom godine. Strasno, nadahnuto, poetično, fantastično odsvirano i sjajno aranžirano – ukratko takva je Reka, četvrti studijski album internacionalnog benda Milana Glavaškog.

Gosti na koncertu biće grupa Pacifik, koju predvodi pevač i gitarista Željko Markuš. Njihov debitantski album Susret (Menart) prava je pop-rock enciklopedija, koju su momci znalački sklapali od brojnih slika iz života, sa puno ljubavi i umeća.

Uživo, reka ume mirno da ide svojim tokom, a onda začas zna da podivlja, zavrti vrtloge i zaljulja talase, te da vas odnese na potpuno drugi kraj sveta. Svirali su Rebeli ove godine i na Szigetu, Huteneni Festu, Zrenjaninu, Zagrebu… a sada vas zovu da još jednom horski pevamo pesme s kojima život nije lakši, ali koje nam pomažu da preživimo.

Left Lane Cruiser 10. novembar 2015. Left Lane Cruiser ponovo dolaze u Beograd Jose Gonzales 8. novembar 2015. José González u Beogradu 8. novembra Milan Mladenović 8. novembar 2015. U čast Milanu Mladenoviću – EKV tribute koncert Brit Floyd Performing at Liverpool Echo Arena - 22-01-2011 7. novembar 2015. Brit Floyd – najbolji svetski Pink Floyd šou ponovo dolazi u Beograd! · · ·