rebel star
11. okt
KULTURA · muzika

Nakon skoro godinu dana pauze Rebel Star se vraća na scenu sa dve nove pesme i najavljuje koncerte 10. oktobra u Bečeju, u Pozorišnom Klubu i 11. oktobra u Klubu Doma omladine Beograda.

Ulaznice za beogradski koncert po ceni od 400 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22 i na blagajni Doma omladine Beograda. Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

U Bečeju Rebel Star priprema nešto intimniju klupsku svirku, dok posetioce DOB-a očekuje veći koncert sa specijalnim gostima, novim pesmama, obradama i tonom proverenog materijala.

Makedonska 22
Klub Doma omladine Beograda
400, na dan koncerta 600
Događaj na Facebooku

Nove pesme, Ti i ja i Sutra nastale su u kućnom studiju lidera benda, Milana Glavaškog, Big Pink, i kako kaže: Na svetloj strani smo Ti i ja, na tamnoj – pesma Sutra.

Možete ih preslušati i besplatno preuzeti na soundcloud stranici benda.

Vlatko Stefanovski 10. oktobar 2014. Vlatko Stefanovski s gostima Ljubičice 9. oktobar 2014. Koncert grupe Ljubičice u Mikser Houseu Ingrid Fuzjko Hemming 8. oktobar 2014. Japanska pijanistkinja Ingrid Fuđiko Heming prvi put u Beogradu The Hidden Cameras 2. oktobar 2014. Vodimo vas na koncert grupe The Hidden Cameras · · ·