Craft beer
19. jun
PULS GRADA · gastro

Prva manifestacija takve vrste u Srbiji „Regionalni festival zanatskog piva“, biće održana u galeriji Štab u Beogradu. Na festivalu će učestvovati deset zanatskih pivara iz Slovenije, Hrvatske, Bugarske i Srbije, i svaka od njih će predstaviti najzanimljivija piva iz svoje proizvodnje.

Regionalni festival zanatskog piva je zamišljen kao manifestacija edukativno-zabavnog karaktera, s ciljem da upozna ljude u Srbiji s različitim vrstama piva koje postoje u svetu. Za organizaciju festivala na kom ćete imati priliku da probate vrhunska zanatska piva iz regionalnih mikropivara glavni su krivci ljudi koji stoje iza Miners Pub-a i Pivopija beer shop-a. Pravi je momenat da se upoznate sa stanjem u regionu.

do
Galerija ŠTAB, Crnogorska 10, Beograd
Regionalni festival zanatskog piva
250
Događaj na Facebooku
Festival slatkiša 24. april 2015. Prvi „Beogradski festival slatkiša“ ispred Delta City-ja Kafa u Savamali 14. mart 2015. Vikend u znaku omiljenog napitka: Savamala coffee festival choco love fest 14. februar 2015. „Choco Love Fest‟ na Dan zaljubljenih u Supermarketu Rakija fest 25. jun 5600. Osmi Rakija Fest u subotu u Mikser Houseu