Repetitor
8. feb
KULTURA · muzika

Jedan od najglasnijih i koncertno najaktivnijih bendova u Beogradu Repetitor se nakon sedam godina i mnogo pređenih bina, klubova i kilometara, vraća u mali klub Doma omladine. Iste večeri publici će se po prvi put predstaviti grupa Artan Lili, nova noise-pop četvorka iz Beograda, već dobro poznata po hitu „Džoni“.

do
Makedonska 22, Beograd
Dom omladine Beograda
Događaj na Facebooku

Repetitor je od nastanka svirao više od 200 koncerata u 13 zemalja, i prošao put od tinejdžerskog post punk benda do furiozne koncertne atrakcije i jednog od najboljih novijih bendova na ovim prostorima.

Svu izazvanu pažnju itekako su opravdali na žestokim live svirkama i na dva dosadašnja studijska albuma; Sve što vidim je prvi put, koji je završio na vrhovima muzičkih lista 2008. godine, i Dobrodošli na okean od prošle godine, koji bend prikazuje u još oštrijem, sočnijem, zrelijem i iskrenijem izdanju.

Artan Lili je nova pop intervencija u gradu o kojoj se priča i koja se isčekuje još od objavljivanja spota za pesmu Džoni početkom prošle godine. Pesma je odjeknula u podzemnim krugovima, a sada su Elena, Marko, Dragan i Bojan spremni da izađu na površinu i predstave se publici po prvi put sa 12 pesama u samo 45 minuta.

Mašta bašta 6. februar 2014. Mašta bašta u Domu omladine Iced Earth 4. februar 2014. Koncert Iced Earth u Domu omladine Eyesburn 1. februar 2014. Koncert Eyesburna u Kragujevcu Stuttgart Online 1. februar 2014. Stuttgart Online i Klopka za pionira u Domu omladine · · ·