Resonate 2015.
13. apr
KULTURA · muzika

Resonate se vraća po četvrti put i svojim uzbudljivim programom oživeće Beograd tokom šest festivalskih dana na nekoliko atraktivnih gradskih lokacija. Resonate 2015 počinje LIVE programom, koji se bavi ulogom i uticajem savremenih tehnologija na muziku i novim tendencijama u muzici uopšte. Sastoji se od radionica, predavanja, debata upravo na temu novih tendencija u savremenoj muzici kao umetnosti, ali i u muzičkoj industriji. LIVE program Resonate festivala čine dnevni deo, koji traje tri dana, i večernji, koji traje svih šest.

do
Dom omladine Beograd, Makedonska 22
Resonate
14.650

Posle tri unapred rasprodata festivala, u susret lokalnoj publici, Resonate otvara vrata za pojedinačne ulaznice Live programa. Tako Resonate priprema posebnu ponudu i za goste iz regiona, jer će oni takođe ove godine imati mogućnost da karte za festival kupe po najpristupačnijim cenama u pretprodaji i to sve do 10. aprila. Cena kompleta za celovečernji muzički program (oko 30 nastupa) iznosi 6750 dinara, dok pojedinačna, dnevna karta iznosi 1250 dinara. Ovo je festival koji povezuje vizuelnu i audio umetnost, dizajn i edukativne programe, pokreće razgovore o prisustvu savremene tehnologije unutar umetnosti i kulture.

Ove godine će se među predavačima pojaviti poznata imena, poput – Andreasa Müllera, Onedotzero, Karstena Schmidta, Robina McNicholasa, Kimchi & Chips, Ruairi Glynn i Svetlane Maraš. Svetske i domaće muzičke zvezdekoje će obeležiti Resonate 2015 između ostalih biće i: Ben Frost, Andy Stott, Inc., Simian Mobile Disco, Emika, Machinedrum, Marko Nastić, Jan Nemeček, Hetem, Rahmanee, Feloneezy i Stevie Whisper.

Damir Urban 21. mart 2015. Damir Urban sa „Četvorkom“ u Mikser House-u AraabMuzik 19. jul 4000. AraabMuzik na rođendanu DJ kolektiva Vatra aleksandra kovač 14. mart 2015. Aleksandra i Kornelije Kovač na Kolarcu s.a.r.s. 7. mart 2015. S.A.R.S. nastupaju u Hali sportova ·