Resonate festival 2015.
16. apr
KULTURA · muzika

Četvrti dan Live programa festivala Resonate rezervisan je za „RED BULL MUSIC ACADEMY NIGHT“ , međunarodnu putujuću seriju muzičkih radionica i festivala – platformu za sve koji oblikuju budućnost muzike. Resonate festival ima čast da u sklopu svog uzbudljivog Live programa u okviru Red Bull Music Academy noći predstavi neke od trenutno najaktuelnijih i najznačajnijih muzičkih zvezda, kao što su Andy Stott, poznati DJ i producent iz Mančestera, Rob Clouth, koji nam dolazi iz Barselone, uz jaku podršku talentovanih domaćih muzičkih producenata, Jana Nemečeka i Thinkera. Resonate 2015 počinje LIVE programom, koji se bavi ulogom i uticajem savremenih tehnologija na muziku i novim tendencijama u muzici uopšte. Sastoji se od radionica, predavanja, debata upravo na temu novih tendencija u savremenoj muzici kao umetnosti, ali i u muzičkoj industriji.

The Tube, Simina 21
Resonate
1250
Događaj na Facebooku

Mesto dešavanja četvrte večeri Resonate Live programa je poznati beogradski klub The Tube. Izuzetak je Emika, predstavnica londonske muzičke etikete Ninja Tune, koja nastupa u Domu omladine Beograda u svom performansu koji kombinuje klasiku sa elektrosnkom muzikom. Resonate festival ove godine traje šest dana i šest noći, od 13. do 18. aprila. Sve informacije o učesnicima, otvorenim konkursima, specijalnim ponudama i novostima Resonate festivala, možete pronaći na zvaničnoj stranici ili pratiti na društvenim mrežama festivala.

Resonate 2015. 13. april 2015. Resonate festival 2015. lisa hannigan 21. mart 2015. Beogradski irski festival: Koncert Lize Henigan i grupe Stray Dogg Damir Urban 21. mart 2015. Damir Urban sa „Četvorkom“ u Mikser House-u Orthodox Celts 17. mart 2015. Orthodox Celts u Domu omladine ·