Resonate promo žurka
9. apr
KULTURA · muzika

U susret četvrtom izdanju Resonate festivala, žurka zagrevanja zakazana je za četvrtak u klubu Monsun. Nastupiće Kanda Kodža i Nebojša, koji poslednjih meseci promovišu svoj album “Volja za noć“, Ilija Ludvig, beogradski kantautor, poznat po beskrajno zanimljivim nastupima, uz specijalnu DJ podršku koju čine frontmen grupe Eyesburn – Coyote i rezident kluba Monsun – Stefan Novović – Iron. Ovaj događaj će biti uvod u uzbudljivi program Resonate festivala, koji će oživeti Beograd tokom šest festivalskih dana i noći. Koncertom u klubu Monsun, Resonate 2015 predstavlja samo delić onoga što nas očekuje od 13. do 18. aprila na nekim od najatraktivnijih lokacija u Beogradu. Ove godine Resonate festival se održava po četvrti put i planirano je da traje šest dana i šest noći, od kojih će svi sadržaji biti podeljeni u dve programske celine – „Live“ i „Conference“.

Klub Monsun, Travnička 3
Resonate
500
Događaj na Facebooku

Karte za promo žurku kupovaće se na dan održavanja koncerta, neposredno pred ulazak u klub, a na vama je samo da dođete na vreme i ponesete dovoljno snage i volje da sve učesnike promo Resonate žurke zagrevanja pozdravite i ispratite dobrim raspoloženjem i naravno aplauzom. Ne zaboravite da ovegodine, kao i svake do sada, Resonate festival promoviše – savremene tehnologije, nove tendencije u muzici, naprednu misao i rokenrol ideologiju!

Bez buke u Rexu 24. jul 9600. Bez buke u Rexu Kiza u Vračar Rocksu 24. jul 6400. Grupa Iskaz nastupa na festivalu Vračar Rocks! lisa hannigan 21. mart 2015. Beogradski irski festival: Koncert Lize Henigan i grupe Stray Dogg Damir Urban 21. mart 2015. Damir Urban sa „Četvorkom“ u Mikser House-u · · ·