Robbie Williams
26. jun
KULTURA · muzika

Svetska pop ikona Robi Vilijams definitivno stiže u Srbiju! „Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju“, reči su kojima je Robbie najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu!

Zahvaljujući naporima organizatora i ličnoj Robijevoj želji da nastupi u Srbiji, priliku da iskuse svojevrsni „raj na zemlji“ imaće i domaća publika na koncertu u Beogradu.

Ušće
4990, 3990, 5990

Kako je i zvanično potvrđeno na današnjoj konferenciji za novinare u Beogradu, organizatori ovog spektakla, Exit tim i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije, objavili su da je i pored ponuđenih daleko nižih cena ulaznica za beogradski koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemesečnih pregovora bila presudna lična Robijeva želja da nastupi u našoj zemlji. Naime, cene ulaznica za beogradski koncert najniže su na celoj turneji i počinju već od 3990 dinara, odnosno oko 33 evra, što je tačno trećina prosečne cene na evropskom delu turneje! Prodaja ulaznica za prvi veliki spektakl ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, počinje od ponedeljka 6. aprila na blagajnama Eventima. Za najbrže fanove Robija Vilijamsa, samo do 9. aprila, u prodaju biće pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter uz poklon cenu od samo 3390 dinara!

Harizmatični Robert Peter „Robbie“ Williams je jedna od najpopularnijih svetskih pop zvezda, koji pripada krugu najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta! Sa svega 16 godina počeo je kao član benda Take That, a polovinom devedesetih usled ogromne popularnosti, odlučuje da lansira solo karijeru, što se pokazalo kao jedna od najboljih odluka u muzičkoj industriji.

Njegovi albumi su redom osvajali prva mesta na britanskim i svetskim top listama, uz hitove kao što su Feel, Supreme, Rock DJ, Come Undone, Rudebox, Millenium, Kids, Angels. Do sada je osvojio neverovatnih 17 BRIT nagrada, i time postao najuspešniji muzičar otkako se dodeljuju! Williams je 2006. godine ušao i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu! Robbie već beleži veliki uspeh i nove rekorde svojom novom svetskom turnejom Let Me Entertain You tokom koje na lično insistiranje želi da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao. Britanske dnevne novine The Guardian ove godine dale su i najbolji opis njegove spektakularne turneje: „Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voleli bismo to da vidimo“.

One Republic 6. jun 2015. OneRepublic u Beogradu supenatural 26. april 2015. Festival Supernatural na Adi Huji Wovenhand u Domu omladine 25. april 2015. Wovenhand u Domu omladine Beograda Resonate festival 2015. 16. april 2015. RESONATE Live predstavlja: RED BULL Music Academy Night