Bioskop 1920x1080
4. maj
U VAZDUHU · nagradne igre

„Rock Symphony“ iz Bitolja, 4. maja održaće koncert u Kombank dvorani. Reč je o najpopularnijem projektu Kamernog orkestra iz Bitolja, pored „James Bond“ i „John Williams Symphony“, koji ushićuje publiku najpopularnijih i najvećih festivala na Balkanu. Ovaj poznati makedonski orkestar, sastavljen od vrsnih, profesionalnih muzičara koji su diplomirali ili magistrirali na svojim instrumentima, iza sebe ima brojne uspešne koncerte i nastupe na renomiranim festivalima klasične muzike, kao što su Bitfest, Skopsko leto, Ohridsko leto, Prilepsko kultrurno leto, Štipsko leto… Takođe, „Rock Symphony“ se može pohvaliti i nastupima na festivalima popularne muzike širom Balkana – Nisville, Rock Village, Baščarsijske noći, KotorArt, Užičko kulturno leto.

do
Kombank dvorana, Dečanska 14
Kombank dvorana
1.200, 1.700, 2.200 RSD
Događaj na Facebooku

Sarađivali su sa vrhunskim dirigentima, među kojima su Alesandro D’Agostini, Anatolio Krstev, Boris Spasov, Saša Nikolovski – Bisera Čadlovska, Le Fi Fi, kao i poznati solisti Robi Lakatoš, Vlatko Stefanovski, Kerem Gorsev. Poznati po izuzetnoj atmosferi koja prati njihove nastupe, Rock Symphony za koncert pred beogradskom publikom u Kombank dvorani 4. maja, priprema repertoar na kome će se naći hitovi legendarnih AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin, Queen, Lenija Kravica, Rammstein, Džoan Džet. Karte za koncert po ceni od 1.200, 1.700 i 2.200 din prodaju se na blagajni Kombank dvorane i putem Tickets servisa.

Kombank dvorana i City Magazine našim čitaocima dele 3×2 ulaznice za ovaj događaj. Sve što treba da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete čiji nastup uživo vas je najviše oduševio.

Vasil Hadžimanov 17. oktobar 2018. Vasil Hadžimanov specijalni gost kubanske trupe Ecos Company Poster ulaznice 50x70 8. jun 2018. Budite brzi i osvojite ulaznice za Dance Park Festival · · ·