s.a.r.s.
7. mar
KULTURA · muzika

Bend S.A.R.S. održaće svoj do sada najveći samostalni koncert u Beogradu 7. marta 2015. godine u Hali sportova, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Bend koji je poslednjih godina ozbiljno prodrmao muzičku scenu u regionu sa nekoliko albuma i hitovima „Buđav lebac“, „Perspektiva“, „Lutka“, „To rade“, najavljuje da će 7. marta 2015. godine u Hali sportova prirediti „veče za pamćenje“.

„Potrudićemo se da koncert bude totalno drugačiji od svega što smo do sada radili u Beogradu“, najavljuje frontmen Žarko Kovačević.

Pariske komune 20
Long Play
800, na dan koncerta 1.000 dinara
Događaj na Facebooku

Od objavljivanja albuma Ikone pop kulture početkom prošle godine, S.A.R.S. su imali niz uspešnih koncerata u regionu, među kojima se ističu oni održani u Zagrebu – posle tri rasprodate Tvornice proletos, beogradski bend se vratio nedavno u glavni grad Hrvatske za koncert na kome je, ističe Kovačević, „9.000 fanova napunilo do poslednjeg mesta veliku dvoranu Dom sportova“.

Sa novog albuma S.A.R.S. su nedavno objavili treći spot i to upravo za pesmu Ikone pop kulture. „Ova pesma nosi najjaču poruku i naslovna je numera poslednjeg albuma, tako da nije smela da ostane bez ekranizacije i nadam se da će se ljudima dopasti spot“, kaže Kovačević.

Dječaci 27. februar 2015. Dječaci i E-Play nastupaju u Mikser House-u Mark Lanegan u februaru u Beogradu 24. februar 2015. Mark Lanegan Band stiže u Beograd u februaru Kraak&Smaak 21. jul 3200. Kraak & Smaak ponovo u Beogradu! kristali 14. februar 2015. Kristali, Pips Chips & Videoclips i Zoster nastupaju u Beogradu i Novom Sadu