Kozmetika
11. okt
PULS GRADA · lepota

24. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 11. i 12. oktobra 2014. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Biće to pravo mesto za sve one koji vode računa o svom izgledu. Beograd će biti mesto okupljanja proizvođača, predstavnika i distributera najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća.

Izlagači iz zemlje i iz inostranstva predstaviće posetiocima sajma svoje proizvode i usluge.

Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, ali i bogat takmičarski program.

do
Beogradski sajam, Hala 2
Sajam kozmetike
350 po danu
Događaj na Facebooku

Na štandovima kozmetičkih kuća, pored preporuka priznatih dermatologa i kozmetologa, naći će se i svi preparati i aparati za negu kože. Kako izgubiti kilograme, održati mladalački izgled lica ili uvećati usne, samo su neke od tema o kojima će biti moguće razgovarati sa stručnjacima iz raznih oblasti.

Saveti o frizurama, proizvodi za negu kose, kao i informacije o novinama u ovoj oblasti biće dostupni na frizerskim štandovima.

Uz kupljenu sajamsku ulaznicu, ulaz u workshop centar, gde će se održavati edukativna predavanja i radionice, je slobodan.

Dodir Pariza 26. april 2014. Dodir Pariza na Beogradskom sajmu Sajam kozmetike 21. mart 2014. Sajam kozmetike na Novosadskom sajmu Svet lepote 15. mart 2014. Svet lepote u Kombank areni KG Beauty Fest 12. februar 2014. KG Beauty Fest · · ·