E-play
27. nov
KULTURA · muzika

Od kraja 2013. godine uživamo u, po mnogima, najboljem do sada, albumu E-Playa “Obični Ljudi” sa kojeg su se velikom brzinom izdvojili hitovi “Divan dan” i “Ljubica”, a beogradski sastav je ovoga puta rešio da nas obraduje dugo očekivanim koncertom u Beogradu. Dugo nismo bili u prilici da E-play vidimo uživo u Beogradu na celovečernjem koncertu, pa za koncert u Gun clubu pripremaju poseban šou.

Gun klub, Miloša Pocerca 10
Odličan hrčak
500
Događaj na Facebooku

Basistkinja Maja, heroina alternativne scene (kako je mnogi nazivaju), zajedno sa bunjarom Trutom daje ovom bendu posebnu čar i na njihovim koncertima publika ne dolazi do predaha. U Ganu će zagrmeti ritmički udari ova dva instrumenta gde će ovaj bend zavrnutih rukava i beskompromisnog stava sve pesme posvetiti svojoj publici koja u Beogradu ima retku priliku da ih čuje na samostalnim nastupima. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”), učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću..,).

Da E-play osluškuje svoju publiku govori i podatak da je bend na nagovor svoje publike nedavno izbacio spot za pesmu Možda neko. Gosti koji su najavljeni za ovaj koncert, dolaze iz Sremske Mitrovice i zovu se Kofein.

“ U Gunu ćemo svirati dosta pesama sa albuma Obični ljudi, ali premijerno i nekoliko novih, još uvek neobjavljenih pesama, tako da se radujemo ovom koncertu koji će biti nešto novo i za nas i za publiku“, kazala je Maja Cvetković.


Stray Dogg 21. novembar 2015. Stray Dogg + Lovely Quinces na koncertu u Domu omladine Beograda cover 18. novembar 2015. DJ KRUSH nastupa u KC Grad Rebel Star 25. jun 8400. Rebel Star + Pacifik u Gun Clubu Left Lane Cruiser 10. novembar 2015. Left Lane Cruiser ponovo dolaze u Beograd · ·