Kišobran rođendan
5. dec
PULS GRADA · clubbing

Ove subote u Domu omladine Beograda Kišobran kolektiv proslaviće sedam godina rada. Program počinje od 23 časa i obuhvata 3 celine. U sali Amerikana biće Kišobran žurka, u malom klubu nastupa DJ Kristijan Molnar, a hol između sala služiće kao prostor za odmor i sitna iznenađenja. Kišobran VJ tim će i ovoga puta biti zadužen za izmenu scenografije prostora Doma omladine Beograda, dajući mu potpuno drugačiji ton u toku rođendanske noći.

Dom omladine Beograd, Makedonska 22
Kišobran kolektiv
200
Događaj na Facebooku

Rođendan kolektiva je dobra prilika za sumiranje utisaka u protekloj godini jer se i sam dešava na njenom kraju. Tako ćemo se sa svim gostima prisetiti svih ovogodišnjih žurki, koncerata, radionica i ostalih sadržaja održanih ove godine. Tokom 2015. godine održano je 16 Kišobran žurki u 7 gradova, 24 koncerta izvođača iz 9 zemalja, 6 radionica, i bezbroj muzičkih i video podrški koncertima i festivalima.

Ovoga puta, umesto karata u prodaju puštene su Kišobran narukvice koje se mogu nabaviti u pretprodaji u kafeu Šikarica svakog dana od 10.00 do ponoći, po istoj ceni narukvice se mogu nabaviti i na dan žurke, ali će cena biti za 100 dinara veća.

Ako želite da u sali Amerikana do jutra skačete uz Florens, vičete zajedno sa Arkticima, grizete usne uz Rojksop i otkrivate smisao života zajedno sa Impalama, dođite!

Rođendanskoj proslavi pridružiće se i prijatelj Kišobran kolektiva, DJ Kristijan Molnar, a u holu između sala pripremljena su specijalna rođendanska iznenađenja.

Xosar 27. novembar 2015. Xosar u Beogradu Andreas Gehm 21. novembar 2015. DJ Andreas Gehm prvi put u Beogradu Kc Grad Ewoks i Tamarinsky 31. oktobar 2015. LYDMOR & BON HOMME (WhoMadeWho) nastupaju za vikend DJ Blawan 17. oktobar 2015. Techno Saturday: Dj BLAWAN prvi put u Beogradu · · · ·