serbia fashion week
21. apr
PULS GRADA · moda

Internacionalni festival mode i dizajna Serbia Fashion Week ugostiće više od 50 svetskih i domaćih modnih dizajnera u „Master centru“ Novosadskog sajma.

Neki od internacionalnih dizajnera koji će učestvovati su Emerik Fransoa, oficijelni član Federacije visoke mode u Parizu, Ozlem Suer iz Turske, poznata po tome što je kreirala za Meg Rajan i Dženifer Lopez, Elena Antoniades, dizajnerka iz Londona koja oblači Anu Ivanović, Džoan Kolins, Serenu Vilijams, Tamaru Eklston, Džilijan Anderson, Mel B…

Jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji ima za cilj da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji, potencirajući povezivanje domaće modne scene (industrije) sa prepoznatljivim tržištima u Evropi i vodećim centrima mode u svetu.

do
Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
Serbia Fashion Week
490
Događaj na Facebooku

Serbia Fashion Week se održava dva puta godišnje, u aprilu i oktobru svake godine, u trajanju od sedam dana, a ova manifestacija postavila je Novi Sad i Srbiju na mapu svetskih kulturnih centara.

I ove sezone Nacionalna nedelja mode sastojaće se iz nekoliko segmenata:

Internacionalna moda
Domaća moda
Edukativne konferencije
Seminari
B2B susreti
FTDC (nacionalno takmičenje talenata) – polufinale
EFTDC (Evropsko takmičenje talenata) – polufinale
Promocija stručne literature
Showroom / Popup stores
Umetničke izložbe
Koncert (Linda Lee Hopkins)
SFE Žurke

Ivana Živković 7. mart 2015. Martovska Moda za poneti Rename Shop 26. decembar 2014. Novogodišnja Moda za poneti Moda za poneti 22. avgust 9600. Novembarska Moda za poneti Lindex 25. oktobar 2014. „Druženje sa stilom“ u Lindexu ·