TC Stadion
21. apr
PULS GRADA · shopping

Od 21. do 25. aprila, šoping centar Stadion obeležiće pet godina spajanja svih strasti na jednom mestu. Uz muzičke nastupe Belgrade Dixieland Orchestra i Ane Kokić, svi posetioci imaće priliku da uživaju u zanimljivom programu i sjajnim popustima.

Koncert popularnog Belgrade Dixieland Orchestra predviđen je za subotu 21. april, a nastup Ane Kokić za 22. april sa početkom od 18h. Ne propustite priliku da uživate u izvođenju popularnih numera na drugačiji način. Parove očekuje specijalno iznenađenje. Oni koji se najbolje poznaju, a to i pokažu u kvizu „Koliko se dobro poznajete“, osvojiće vredne poklone.

do
TC Stadion, Zaplanjska 32
TC Stadion
Događaj na Facebooku

Svih pet dana, najmlađi će se zabaviti na kreativno-edukativnim radionicama, a u rođendanskom vikendu na programu su i dečja predstava i mađioničar. Svaki posetilac imaće priliku da dobije na poklon svoju karikaturu ili portret, koje će crtati street art umetnik Milivoj Kostić.

Više od 1800 dana, šoping centar Stadion predstavlja omiljeno mesto za šoping i zabavu brojnih posetilaca. Zvaničan program možete pogledati na SAJTU.
Stadion slavi za 5!

Ko.misia 17. mart 2018. Ko.misia: Obucite se na stajliš berzi odeće dec2017 22. decembar 2017. Sajam malih samostalnih izlagača i izdavača 45 15. decembar 2017. Rajićeva Shopping Centar: Zimska bajka počinje Noć veštica u SC Stadion 28. oktobar 2017. Vikend posvećen obeležavanju Noći veštica u SC Stadion · · · ·