Coffee Fest Beograd
26. sep
PULS GRADA · gastro

U Beogradu će krajem septembra biti održan prvi CoffeeFest – Festival kafe, čaja i toplih napitaka pod sloganom „Taman kad ste mislili da znate sve o kafi…“ Posetioci će imati priliku da se upoznaju s novim trendovima i načinima pripreme kafe i čaja, kao i da uživaju u ukusima omiljenih napitaka, koje će za njih pripremiti više od 30 izlagača.

do
Beogradsko ušće
Coffee Fest

Na festivalu će učestvovati vodeći proizvođači kafe iz regiona i sveta, a neki od njih će predstaviti svoje proizvode prvi put na domaćem tržištu. Baristi će svoje veštine moći da usavrše na naprednoj obuci, ali i da ih testiraju na Brita takmičenju barista. Oba događaja su besplatna, a svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu www.coffeefest.rs. Za istinske uživaoce u toplom aromatizovanom napitku pripremljeno je nekoliko zanimljivih programskih celina, bez obzira na godine, stoga pogledajte šta vas sve očekuje na ovom nesvakidašnjem festivalu.

Great British Weekend 23. avgust 1200. GREAT British Weekend (#GBW2014) – festival britanske hrana i piva Nauka u kuhinji 29. avgust 2014. Nauka u kuhinji: Interaktivno predavanje o molekularnoj gastronomiji Wine Identity 14. jun 2014. Wine Identity: Internacionalne vinske zvezde u Beogradu Molekularna gastronomija 14. maj 2014. FoodArt Festival u Delta Cityju · ·