cover11
23. avg
PULS GRADA · clubbing

Novogodišnji spektakl u Novom Sadu predstaviće dve već dobro poznate i omiljene organizacije – Drop Sensei i Respect DJs. U novogodišnjoj noći Novosađani će uživati u dve muzičke bine na SPENSu i više od deset DJ-eva i producenta iz Srbije i inostranstva.

Drop Sensei, mlada organizacija koja je trenutno najpopularnija po promociji Drum & Bass muzike u Srbiji i na Balkanu, biće domaćin glavne, “Drop Sensei” bine na kojoj će se predstaviti popularan Neurofunk Drum & Bass duo – ZOMBIE CATS čiji članovi potiču iz Nemačke i Australije. U prethodnih nekoliko godina stoje iza mnogo muzičkih numera koje su izdate za velike izdavačke kuće kao što su Eatbrain, Lifted, Bad Taste i Commercial Suicide, dok domaću podršku čine domaćini Drop Sensei i veoma mladi i talentovani DJ-evi iz Srbije, Creepin Ruin iz Novog Sada i DJ Zola iz Sombora.

Sutjeska 2, Novi Sad
DROP SENSEI
990
Događaj na Facebooku

Druga, “Green Love” bina pripašće organizaciji Rescpect DJs koja stoji iza već tradicionalnog “Green Love” festivala, godinama unazad u Novom Sadu, a miks pult preuzeće DJ-evi iz WET DREAMS ekipe iz Novog Sada, čiji su članovi dobro poznate face srpske elektronske scene današnjice – Fakir, Zec, Dachony i mnogi drugi.


Kišobran rođendan 5. decembar 2015. Sedmi rođendan Kišobran kolektiva Xosar 27. novembar 2015. Xosar u Beogradu Andreas Gehm 21. novembar 2015. DJ Andreas Gehm prvi put u Beogradu Kc Grad Ewoks i Tamarinsky 31. oktobar 2015. LYDMOR & BON HOMME (WhoMadeWho) nastupaju za vikend ·