DJ Blawan
17. okt
PULS GRADA · clubbing

U beogradskoj „techno katedrali“ očekuje se velika underground techno žurka, a kao glavni hedlajner nastupiće dj BLAWAN, kojem će ovo biti prvi put da vrti ploče u našoj prestonici. Podršku će mu pružiti Filip Xavi i Lag. BLAWAN dolazi iz Londona i pravi je superstar na globalnoj elektronskoj underground sceni. Dovoljno je samo reći da sa kultnim Dj SURGEON-om već godinama radi na projektu „Trade“, a sa PARIAH-om na „Karenn“. Odan je staroj školi i radi isključivo na vinilima. Njegov zvuk se jednostavno može opisati samo u jednoj reči – techno.

Kao DJ, BLAWAN je brz i besan, Njegov uticaj na savremenu plesnu muziku je svakako neosporan, a za one koji se naredne subote odluče da posete klub Drugstore ovaj DJ bi mogao da bude pravo i dragoceno otkriće.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Drugstore
Događaj na Facebooku

BLAWAN predstavlja potpuno svež i uzbudljiv pogled na jedan posve stari žanr. Njegovo pravo ime je Jamie Roberts, i on je zapravo bubnjar. Njegove odluke su takve da ih se kada jednom reši, pridržava kao dogme, što na najbolji način svedoče njegove odluke da objavljuje isključivo na vinilu, ili da se koristi analognim mašinama u slučaju rada na Karenn live setovima. Posvećenost muzici je jedina stvar sa kojom nema kompromisa. Ako ste spremni da upoznate gospodina među DJ-evima, dođite u Drugstore, i prisustvujte prvoj poseti BLAWAN-a Beogradu!

Berlin u Beogradu 3. oktobar 2015. Berlin u klubu DRUG§TORE – DJ Tommy Four Seven Marko Nastić 25. septembar 2015. Nastićeva poslastica: Old school techno sa vinila! Astral Projection 29. avgust 2015. Astral Projection u Barutani ove subote Outnumbered 23. jul 2015. Atraktivan muzički program 13. Summer3p festivala · ·