GREEN LOVE FULL RES_110317_127
30. nov
KULTURA · muzika

Green Love festival nastavlja u istom ritmu! Čovek koji je oduševio rejvere na ovogodišnjem Dance Park festivalu, Reinier Zonneveld, kao i Jay Lumen, kojeg je publika tražila, prave neviđenu žurku u Novom Sadu na Spensu 30. novembra uz nezaobilaznu podršku domaćih DJ-eva, Ilije Đokovića i Marka Milosavljevića.

Tehno spektakl obeležiće nastup Jay-a Lumen-a, jednog od DJ-eva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 7. oktobra, kao i hitove kao što su „Nobody“, „Get Ready“, „The Drummer“, „Get Yea“…

do
SPENS, Sutjeska 2, Novi Sad
Green Love Festival
1290 RSD
Događaj na Facebooku

Energični Reinier Zonneveld donosi na Spens nezaboravni live nastup. Jedan od najprodavanijih tehno producenata trenutno, Reiner Zonneveld partijanerima u Srbiji će predstaviti svoj neverovatno moćan live nastup po kojem je postao prepoznatljiv na brojnim velikim žurkama i najvećim svetskim festivalima.

Uprkos tome što je mlad, Zonneveld je već zavladao mnogim prestižnim top listama, uključujući veliki Beatport na kojem je 1. mesto osvojio njegov hit Things Might Have Said, sa albuma Megacity Servant koji je dospeo do holivuske produkcije.

Obezbedite ulaznice po promo ceni!

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1290 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem ovog linka.


naslovna 25. novembar 2018. Slovenačko-srpski muzički susret naslovna 17. novembar 2018. Koncert kvarteta saksofoniste Rastka Obradovića P Andersevski[2] 10. novembar 2018. Slavni pijanista Pjotr Anderševski nastupa na Kolarcu Uki slika iz Kopenhagena 10. novembar 2018. Muzički maraton „Volite li Bramsa“ na Kolarcu · · · · · ·