Teslin vremeplov
18. jun
PULS GRADA · aktuelno

U susret obeležavanju 160 godina od rođenja Nikole Tesle, „Teslin vremeplov“ putuje u Niš, gde će u subotu, 18. juna, biti prikazana umetnička projekcija o životu i delu našeg velikog naučnika.

Inovativni projekat Telekoma Srbija ispraćen je burnim aplauzima više hiljada oduševljenih građana Beograda i Novog Sada, a sada će i Nišlije imati priliku da na centralnom gradskom trgu „zaplove“ kroz Teslin život i njegova naučna dostignuća. Zbog velikog interesovanja, projekcije „Teslinog vremeplova“ tokom prve večeri u Nišu biće direktno prenošene i na 103. kanalu mtsTV-a.

Ukoliko vas put tokom vikenda odnese na jug, ne bi trebalo da propustite ovu jedinstvenu multimedijalnu izložbu koja je do sada već imala svoje prezentacije u Beogradu i Novom Sadu.

do
Trgu kralja Milana, Niš
Telekom Srbija
Događaj na Facebooku

Kao izraziti humanista, Tesla je posvetio svoj život napretku čovečanstva i unapređenju komunikacije na globalnom nivou. Obeležavanjem godišnjice njegovog rođenja jedinstvenim, umetničkim projektom, kompanija Telekom Srbija nastoji da ide korak ispred vremena pa stoga digitalnim predstavama na otvorenom, na pravi način, želi da izrazi zahvalnost čoveku koji je svojim izumima zadužio čitav svet.

U stilu nenadmašnog vizionara Nikole Tesle, projekat predstavlja projekcije kao idealnu sintezu savremene tehnologije i umetnosti koje će biti prikazivane na fasadi zgrade u centru Niša, na Trgu kralja Milana br. 11, od 18. do 20. juna u periodima od 21 do 23 časa.

cover5 3. decembar 2015. 9. Festival nauke na Beogradskom sajmu cover8 28. novembar 2015. Noć Reklamoždera i ove godine u Sava Centru cq5dam.web.16-9.12 25. septembar 2015. BASF Igralište za inovacije u Kombank Areni casino-hotel21-34948 19. maj 2015. Total Future Gaming Belgrade na Beogradskom sajmu · ·